Vedete

Ilie Dumitrescu şi-a extins afacerea din Centrul Vechi: “Dintotdeauna mi-a plăcut să evoluez, mi-a plăcut să muncesc”

Amicii au aflat că Ilie Dumitrescu şi-a extins afacerea din Centrul Vechi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Ilie Dumitrescu şi-a extins afacerea din Centrul Vechi. Fostul mare fotbalist al Generaţiei de Aur deţine de mai mulţi ani un restaurant în centrul istoric al Capitalei, pe locul în care a avut şi o galerie de artă. (vezi cât de sexy este fosta iubită a lui Dumitrescu, cu 25 de ani mai tânără decât el)

Citeste si: Gest de gentleman a lui Ilie Dumitrescu la o benzinarie! Cati bani a lasat fostul fotbalist omului care i-a curatat parbrizul la masina? | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: S-au strans invitati o mie, la nunta lui "Butelie"! Fratele lui Ilie Dumitrescu s-a insurat cu mare staif luni seara! Detalii exclusive aici!

Citeste si: Cum aratau parintii lui Ilie Dumitrescu in postura de nasi de cununie, acum 41 de ani! FOTO

Ilie Dumitrescu şi-a extins afacerea din Centrul Vechi: "Nu mă complac într-o zonă de confort"

Acum, Ilie a luat decizia să mai adauge patru spaţii la etaj, pentru şedinţe şi conferinţe. “Dintotdeauna mi-a plăcut să evoluez, mi-a plăcut să muncesc și să nu mă complac într-o zonă de confort. Iar aceste lucruri le-am aplicat și în viața profesională, în proiectele pe care le-am avut de-a lungul anilor”, a explicat Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu şi-a extins afacerea din Centrul Vechi: "După 4 luni de muncă mă pot declara mândru"  

Nu mai e un secret că Ilie Dumitrescu şi-a extins afacerea din Centrul Vechi. “Hanul cu Tei a evoluat și el, iar după 4 luni de muncă mă pot declara mândru pentru că am reușit să pun pe picioare acest proiect. Două săli de ședințe, o sală de conferințe și London House (un spațiu pentru coffee-break), acestea sunt noutățile de la Hanul cu Tei și locurile în care sper că viitorii clienți se vor regăsi ca stil și cerințe”, a încheiat Ilie Dumitrescu.

Galerie foto