Vedete

Ilie Nastase are probleme cu Politia. A fost ridicat din nou de oamenii legii dupa ce, cu o zi inainte a scuipat si injurat politistii

Ilie Nastase are probleme din nou cu Politia. Dupa ce a scuipat si injurat oamenii legii care l-au gasit baut la volan, sportivul a comis inca o infractiune. Iata despre ce e vorba!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Ilie Nastase are probleme cu Politia. A fost ridicat din nou de oamenii legii dupa ce, cu o zi inainte a scuipat si injurat politistiiicon photo

Ilie Nastase a fost prins baut la volan, iar cand i s-a cerut sa se legitimeze el a refuzat. I-a scuipat si injurat pe politisti si a ajuns la spital unde a spus ca a fost ranit la maini atunci cand politistii i-au pus catusele.

Ilie Nastase a mai comis o infractiune, la nici 24 de ore dupa cele intamplate. Sportivul a trecut pe culoarea rosu la semafor si si-a vazut de drum linistit. Noaptea trecuta a fost la Spitalul Floreasca, dupa ce l-au retinut politistii care l-au gasit baut la volan. Dimineata, cand Ilie Nastase a plecat de la Floreasca, a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Intalnit pe strada de reporteri, acestia i-au pus cateva intrebari lui Ilie Nastase si, potrivit spynews.ro. sportivul era inca in stare de ebrietate.

"Erau la panda acolo la colt, nu am facut nimic! Am dosar penal, auzi. Sunt penal, am facut ceva penal! Au zis ca am trecut pe rosu, cand era verde. Azi dimineata mi-au gasit 00,5 in etilotest, ce sa mai gaseasca? Cand esti militian, nu poti sa fii politist! Sa va declare politistii de ce ma opresc! Eu ma duc la CEDO!”, a spus Ilie Nastase.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune