Ilie Nastase despre noua relatie a lui Brigitte! Nimic nu prevestea ca avea sa ii sparga casa sotiei lui

Dupa o relatia tumultuoasa, plina de impacari si despartiri cu scandal, povestea de iubire dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat pare sa fi ajuns la final.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Brigitte a anuntat ieri ca a inceput o relatie cu un alt barbat, astfel ca nu mai exista nicio sanse de impacare pentru ea si fostul tenisment.
 
"Dragii mei, după cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat în nenumerate rânduri să reparăm ceea ce nu mai mergea în căsnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie.
 
Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevărată prinţesă şi îi doresc sincer să fie fericit", a fost mesajul pe care l-a facut Brigitte public. 
 
Cand a fost intrebat despre noua relatie a sotiei lui, Ilie Nastase s-a ferit sa spuna prea multe. "Stiam despre relatie, sa fie sanatoasa. Am aflat ca acum au plecat intr-o vacanta in Turcia, sunati-o pe ea pentru detalii", a declarat Ilie Nastase pentru Click. 
 
Si, desi nu a avut multe de zis despre ce face sotia lui in aceste momente, faptele lui vorbesc de la sine. Ilie a intrat cu forta in casa lui Brigitte si a fost nevoie de interventia Politie. Citit AICI ce s-a intamplat.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate