Ilie Năstase, părăsit de soție la nici șase luni de la cununia civilă? „Locuiește cu chirie”

Soția lui Ilie Năstase și-a închiriat un apartament. Nu vrea să mai stea în locuința de un milion de euro a tenismenului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ioana Simion și Ilie Năstase formează un cuplu de puțin timp. Nu au așteptat mult înainte de a lua decizia de a se căsători, iar frumoasa brunetă pare deja nemulțumită. La nici șase luni de la mariaj, ea s-a mutat din apartamentul de un milion de euro în care locuia cu celebrul tenismen.

„Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare.

fara descriere

Soția lui Ilie Năstase a spus de unde are, de fapt, bani

Ioana Simion, actuala soție a lui Ilie Năstase, mărturisește că este obișnuită să trăiască în lux.

Înainte să se cupleze cu fostul mare sportiv român, Ioana a fost căsătorită cu un influent om de afaceri. Bărbatul obișnuia să o răsfețe cu haine scumpe, vacanțe exotice și cadouri care o copleșeau.

Citeste si: None a vrut să lămurească sentimentele lui, după discuțiile cu Andra la Puterea Dragostei! A spus și adevărul despre Ligi

„Este o ținută oferită de fostul meu soț, inclusiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă până să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la diamante,până la mașini. 22 de ani am fost căsătoriți și ne-am înțeles bine.

fara descriere

Ne-am despărțit acum trei ani, nu mai comunicăm, dar am tot respectul pentru el, pentru că este tatăl copilului meu. Așadar, când m-a cunoscut Ilie, știam ce, nu m-a luat chiar așa de la colțul străzii. Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie", a declarat Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, într-un interviu pentru Click.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate