Ilie Năstase se însoară a cincea oară! O să rămâi şocat dacă auzi ce a spus Ioana, logodnica lui, despre Brigitte

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Ilie Năstase şi Brigitte au format un cuplu timp de mai mulţi ani. Din păcate pentru ei, căsnicia lor a luat sfârşit şi spre sfârştiul mariajului cei doi şi-au adus o serie de acuzaţii unul altuia. După ce şi-au spus tot ce au avut de spus şi au ţinut primele pagini ale presei cu divorţul lor, ambii şi-au văzut de noile relaţii. 
 
Brigitte s-a îndrăgostit de partenerul ei de afaceri, Cornel Oană şi chiar voia să-i dăruiască un copil, în timp ce inima lui Ilie Năstase a fost furată de o constănţeancă pe nume Ioana. Din păcate relaţia lui Brigitte nu a mers aşa cum şi-ar fi dorit ea şi, deşi nu a dat o declaraţie clară în acest sens, ea pare să se fi despărţit de iubitul ei. 
 
fara descriere
 
Pentru fostul tenismen lucrurile merg cum nu se putea mai bine. Nu numai că a cerut-o de soţie pe Ioana şi şi-a tatuat numele ei pe mână, ci a stabilit şi data nunţii. Evenimentul va avea loc în vara acestui an, spune el. „Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a declarat el pentru Click. 
 
fara descriere
 
Întrebată ce părere are despre Brigitte, viitoarea soţie a lui Ilie nu a spus nimic urât. „Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea”, a declarat ea pentru aceeaşi sursă. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate