Ilie Nastase si Ivan Patzaichin sunt doi dintre sportivii care au refuzat sa se tunda inainte de a fi primiti la Ceausescu! Vezi cum si-au ascuns pletele!

Ilie Nastase si Ivan Patzaichin au avut marele curaj sa-l infrunte pe Ceausescu!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

fara descriereIn anii '80, parul scurt era regula de baza a comunistilor, care ii urau de moarte pe barbatii obisnuiti sa poarte parul lung. Considerau ca podoabele capilare asa-zis neingrijite era o moda venita din Occident, care trebuia imediat inlaturata.

Cu toate astea, doua dintre vedetele de top ale sportului romanesc, Ilie Nastase si Ivan Patzaichin, nu numai ca refuzau sa se tunda, dar au avut curajul sa apara cu parul mare chiar in fata lui Nicolae Ceausescu. Aveau insa metode special inventate pe moment, pentru a-si ascunde podoabele capilare.

“Imi aduc aminte ca atunci cand am fost anuntat ca voi fi primit de Nicolae Ceausescu, cei de la Ministerul Apararii Nationale au dus o adevarata munca de lamurire cu mine pentru a ma tunde. Nu au reusit sub nici un chip sa ma determine sa fac acest lucru. Atunci au recurs la un plan: mi-au spus sa imi dau pe par cu apa amestecata cu zahar. Asa se face ca am reusit cat de cat sa-mi ascund pletele!”, a povestit Ilie Nastase.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate