Ilie si Brigitte Nastase, primul Craciun impreuna, dupa scandalul amoros al anului! S-au certat si la impodobitul bradului

##VIDEO501798##

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Brigitte si Ilie Nastase incearca sa treaca peste problemele si scandalul amoros din acest an. Cei doi au impodobit bradul, insa s-au intepat chiar si acum, in prag de sarbatori.
"Am facut si eu un brad afara, in curte, eu am facut in curte. Nu a cazut bradul peste ea? Era mai bine. Eu ma simt foarte bine pentru ca sunt alaturi de fiica mea. Este primul an in care a putut sa vina in tara. Fiica mea se intelege bine cu Brigitte, eu nu ma inteleg", a declarat Ilie Nastase
"Am facut bradul azi, dar a fost cu peripetii. A trebuit sa-l taiem, a cazut de 3 ori", a spus Brigitte.
"Ne intelegem bine, ne-am cunoscut acum cateva zile. Vin destul de rar. Daca au ramas impreuna, eu cred ca se inteleg bine. Sunt de 7 ani impreuna, deci e de bine.
"Ea mai rezista 3 ani, eu nu stiu daca mai rezista. Dar de ce ai facut scandalul ala, daca nu a fost nimic, ce te-a apucat", a declarat Ilie Nastase.
"Eu sunt cea care am vrut sa plec si Ilie a zis sa raman. Eu sunt astazi aici pentru ca el a hotarat sa raman. Suntem oameni si omul este supus greselii. Am hotarat impreuna ca sunt copilarii, s-a intamplat pentru ca poate nu i-am dat atentie. Eu atunci chiar am crezut ca e o relatie de 3 ani. Nu are voie sa faca nimci. Hotul neprins e negustor cinstit. Noi suntem OK momentan. Daca nu ajungem sa ne dam in cap, este totul OK", a mai declarat Bigitte Nastase la WOWbiz.
"Mie imi place, eu cred ca este bine. Ea m-a si acuzat ca sunt prea viril. Sexul pentru tine este o munca, sa inteleg? Te las pe tine sa incerci, eu nu o sa mai incerc", a glumit Ilie.
"El incearca acum sa-si faca reclama pentru viitoarea. Eu nu accept
"Pe mine trebuia sa ma bata, nu pe ea. Ai batut pe cineva nevinovat", a spus Ilie.
"Eu trebuia sa vad cine este, nu", a mai spus Brigitte.

Brigitte si Ilie Nastase incearca sa treaca peste problemele si scandalul amoros din acest an. Cei doi au impodobit bradul, insa s-au intepat chiar si acum, in prag de sarbatori.

fara descriere

"Am facut bradul azi, dar a fost cu peripetii. A trebuit sa-l taiem, a cazut de 3 ori", a spus Brigitte pentru WOWbiz.

fara descriere

"Am facut si eu un brad afara, in curte. Nu a cazut bradul peste ea(n.r. - Brigitte)? Era mai bine. Eu ma simt foarte bine pentru ca sunt alaturi de fiica mea. Este primul an in care a putut sa vina in tara. Fiica mea se intelege bine cu Brigitte, eu nu ma inteleg", a glumit Ilie Nastase.

(Brigitte s-a intors acasa! Cum a asteptat-o Ilie Nastase, dupa scandalul cu amanta. A avut parte de o mare surpriza)

fara descriere

Ilie Nastase este foarte fericit, pentru prima data, fiica lui Nathalie a reusit sa vina de sarbatori in Romania si cei doi pot petrece impreuna cateva zile.

Intrebata cum se intelege cu Brigitte, Nathalie Nastase a raspuns: "Ne intelegem bine, ne-am cunoscut acum cateva zile. Vin destul de rar in Romania. Daca au ramas impreuna, eu cred ca se inteleg bine. Sunt de 7 ani impreuna, deci e de bine".

fara descriere

Intrebat cum este relatia si daca reuseste casnicia cu Brigitte sa treaca peste limita de 10 ani, Ilie a glumit si a spus ca nu stie daca mai rezista el.

"Ea mai rezista 3 ani, eu nu stiu daca mai rezista", a declarat Ilie Nastase.

fara descriere

"Eu sunt cea care am vrut sa plec si Ilie a zis mereu sa raman. Eu sunt astazi aici pentru ca el a hotarat sa raman. Suntem oameni si omul este supus greselii. Am hotarat impreuna ca sunt copilarii, s-a intamplat pentru ca poate nu i-am dat atentie. Eu atunci chiar am crezut ca e o relatie de 3 ani. Nu are voie sa faca nimic, dar hotul neprins e negustor cinstit. Noi suntem OK momentan. Daca nu ajungem sa ne dam in cap, este totul OK", a mai declarat Bigitte Nastase la WOWbiz.

Chiar daca seara a inceput bine, spre final cei doi s-au "intepat" si discutiile au inceput sa degenereze.

"Dar de ce ai facut scandalul ala, daca nu a fost nimic, ce te-a apucat? Mie imi place, eu cred ca este bine. Ea m-a si acuzat ca sunt prea viril. Sexul pentru tine este o munca, sa inteleg? Te las pe tine sa incerci, eu nu o sa mai incerc", a mai glumit Ilie.

"El incearca acum sa-si faca reclama pentru viitoarea. Eu nu accept", a mai spus Brigitte.

"Pe mine trebuia sa ma bata, nu pe ea. Ai batut pe cineva nevinovat", a spus Ilie.

"Eu trebuia sa vad cine este, nu", a mai spus Brigitte.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate