Ilinca Vandici, anunțul momentului la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ioana Filimon a fost descalificată

Ioana Filimon a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce a încălcat regulamentul.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Ilinca Vandici a făcut anunțul momentului la „Bravo, ai stil! Celebrities”. O concurentă a fost eliminată din competiție, după ce a încălcat regulamentul. Este vorba despre Ioana Filimon, care a fost descalificată și nu s-a aflat alături de colegele ei în gala din această seară. 

„Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră. Nicio reacție?”, a anunțat prezentatoarea competiției de stil. 

ilinca vandici

Ilinca Vandici a anunțat că Ioana Filimon a fost descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

[Sursa foto: Captura Video]

Cum au reacționat concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” după eliminarea Ioanei Filimon

Vestea a venit ca un șoc pentru fanii competiției de modă. Celelalte concurente se așteptau la această decizie, după ce au observat că Ioana Filimon nu a venit la machiaj.  „Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsă”, a declarat Nicoleta Dragne.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit.

Și am presupus că nu mai vine", a spus Viviana Sposub.

Citeste si: Mădălina Pamfile a început să plângă, după ce Nicoleta Dragne a răbufnit la adresa ei: ”Defilai cu ceasuri de zeci de mii de euro, de unde au apărut?”

Așa cum s-a procedat de fiecare dată, orice încălcare a regulamentului emisiunii va suporta consecințete de către concurente.

Ioana Filimon a fost o concurentă foarte expresivă și ambițioasă în acest sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. În ultimele ediții, fosta Miss România a anunțat că ar fi împăcată dacă ar fi eliminată din competiție deoarece simte că nu mai poate face față. Mai mult decât atât, ea a fost implicată în mai multe certuri cu Mădălina Pamfile. 

„Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurile au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise.

Acesta este regulmentul emisiunii la care toate, fară nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum”, a încheiat Ilinca Vandici anunțul. 

ioana filimon

Ioana Filimon 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Confruntare dură între Nicoleta Dragne și Anda Adam: ”Clar nu sunt sub nivelul tău”. Concurentele își aruncă vorbe grele

Mădălina Pamfile a început să plângă, după ce Nicoleta Dragne a răbufnit la adresa ei: ”Defilai cu ceasuri de zeci de mii de euro, de unde au apărut?”

Nicoleta aruncă bomba: ”Au gândit ele împreună cu stiliștii”. Mădălina Pamfile a răbufnit: ”De aia nu mai poți tu să dormi?”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Informația serii din România: Armata e pregătită! Șeful Statului Major al Apărării a spus clar

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Experții dezvăluie ce se întâmplă când mori. „Creaturi teribile” până la teoria nebunească deja vu

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies