Ilinca Vandici, pictorial periculos cu șerpi! A rămas cu reptila încolăcită în jurul gâtului! FOTO EXCLUSIV

Ilinca Vandici, pictorial periculos cu șerpi! FOTO EXCLUSIV cu vedeta "Bravo, ai stil! - Celebrities", în ipostaze noi, cu un șarpe în jurul gâtului.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

ilinca-vandici-pictorial-periculos-serpi-foto-exclusiv


In articol:

Ilinca Vandici, pictorial periculos cu șerpi! FOTO EXCLUSIV. Așa poate fi descrisă ultima ședință foto a frumoasei Ilinca, prezentatoarea celui mai urmărit fashion-reality-show tv "Bravo, ai stil! - Celebrities", de la Kanal D. Nu de alta, dar vedeta s-a lăsat pozată cu un ditamai șarpele încolăcit în jurul gâtului.

 

Citeste si: Ilinca Vandici, supărată pe jurații de la "Bravo, ai stil! Celebrities". "Nu mai vreau să vorbesc cu voi"

Citeste si: Ilinca Vandici recunoaște că are un soț gelos: „Mi-e foarte frică”

Citeste si: Ce ii sfătuiește Ilinca Vandici pe tinerii absolvenți de liceu care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat?

Ilinca Vandici, pictorial periculos cu șerpi! FOTO EXCLUSIV. "Nu pot să mă uit dacă apare un șarpe la televizor" 

"Îmi este foarte frică de șerpi, ca să fie clar. Și când spun frică, nu mă refer că simt fiori dacă văd un șarpe. NU doar! Nici măcar nu pot să mă uit dacă apare un șarpe la televizor", și-a început Ilinca Vandici povestirile, în exclusivitate pentu kfetele.ro.

Citește continuarea interviului cu ILINCA VANDICI aici.

ilinca-vandici-pictorial-periculos-serpi-foto-exclusiv

Interzis CARDIACILOR! Ilinca Vandici, ședință foto incendiară, în pauzele de la filmare

 

Ilinca Vandici, pictorial periculos cu șerpi! FOTO EXCLUSIV! Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat la Kanal D, este una dintre cele mai apreciate și sexy prezențe feminine din peisajul media autohton.

Vedeta Kanal D face spectacol cu ținutele vestimentare purtate, atât în edițiile emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, cât și la evenimentele la care participă, fiecare apariție publică a sa adunând aprecierea fanilor pentru gustul rafinat în materie de stil.

Ilinca Vandici, pictorial periculos

Ilinca Vandici, pictorial periculos cu șerpi! FOTO EXCLUSIV! 

Cu un decolteu adanc și o crăpătură care se întinde pe toata lungimea piciorului, prezentatoarea emisiunii este un exemplu de stil și rafinament. Vă prezentăm, în exclusivitate, imaginile de la ședinta foto din pauzele de la filmarea show-ului, care vor incinge Internetul.

VEZI IMAGINILE INCREDIBILE CU ILINCA VANDICI AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate