Ilinca Vandici recunoaște că are un soț gelos: „Mi-e foarte frică”

Iinca Vandici a glumit pe seama faptului că soțul ei, Andrei Neacșu, este gelos.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează un cuplu stabil de patru ani și au și un fiu împreună. Frumoasa prezentatoare de televiziune a recunoscut că soțul ei este un bărbat gelos și a povestit amuzată cum a refuzat să fie întâmpinată cu umbrela pe timp de ploaie, în timp ce mergea la un eveniment monden.

„Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată. Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică”, a povestit Ilinca Vandici pentru Libertatea.

E lesne de înțeles că Andrei Neacșu este gelos și că nu-și dorește ca vreun alt bărbat să se apropie de soția lui, având în vedere cât de frumoasă este prezentatoarea de televiziune.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Ilinca Vandici a izbucnit în plâns pe YouTube!

Ilinca Vandici și-a lansat canalul de YouTube și și-a propus să arate oamenilor omul din spatele carierei strălucite și faptul că, în ciuda aparențelor, s-a confruntat cu probleme pe care multe femei le au și despre care nu se vorbește foarte des.

Ilinca Vandici a recunoscut că s-a luptat cu depresia postnatală după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Zian.

„În prima seară când am venit acasă cu Zian de la spital, copilul meu a plâns opt ore… Și îmi aduc aminte și acum de asta, pentru că au fost opt ore al dracului de grele. Cumva simțisem înainte… atacurile de panică din spital, însă, v-am zis, o să vorbesc într-un episod ulterior despre asta. Și cred că cel mai tare m-a durut… momentul în care am conștientizat că eu, ca mamă, nu pot să fac nimic pentru copilul meu… ca el să se liniștească. Am încercat, evident, toate soluțiile, după opt ore, în sfârșit, s-a potolit. Însă, ce am simțit eu în acele opt ore este foarte greu de exprimat în cuvinte. E frustrant pentru o mamă să nu reușească să își liniștească copilul”, a declarat Ilinca Vandici. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Detalii cutremurătoare! Cum a fost de fapt violată Luiza de Dincă și complicele lui! ”A bătut-o de multe ori în camera ororilor”

Cum arată acum Arsenie de la O-Zone! În urmă cu 20 de ani făcea furori în România și în Republica Moldova

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Secretul unui manelist celebru! Ce și-a tatuat cântărețul care la 28 de ani are patru copii!

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile! Cum au sfârșit, de fapt, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies