Vedete

Imagini bomba! Culita Sterp si Cristi din Banat, surprinsi impreuna la un eveniment

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Imagini bomba! Culita Sterp si Cristi din Banat, surprinsi impreuna la un evenimenticon photo

Incurcate sunt caile Domnului! Crisi din Banat, unul din cei mai parodiati cantareti de muzica populara, a surprins cu aparitia lui, la o nunta.
Cristi din Banat si-a imbratisat de data aceasta latura lui masculina si a aparut imbracat la costum si papion, oferind si un recital.


La acelasi eveniment s-a aflat si nimeni altul decat Culita Sterp, unul din cei mai titrati cantareti de muzica populara si de petrecere. Culita a cunoscut faima si la Capitala, odata cu mediatizarea relatie sale cu artista Carmen de la Salciua, si implicit, cu divortul lor.


Cristi din Banat s-a fotografiat imediat alaturi de Culita Sterp, dar si cu numerosi alti invitati.
"Nu ascultati tot ce zice presa. Aparentele insala, atunci cand sunt in societate sunt un om serios si la locul meu. Va salut cu respect", a transmis Cristi din Banat.

 

Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune