Imagini BOMBĂ! Cum arată Geanina Ilieş fără picătură de machiaj

Geanina Ilieş, fosta prezentatoare a ştirilor a fost considerată, de-a lungul timpului, una dintre cele mai frumoase vedete ale micului ecran, ea remarcându-se, de-a lungul timpului, prin apariţii impecabile.

Autor: Radu C. Munteanu

Retrasă din lumea televiziunii, Geanina Ilieş pare să se fi dedicat unui domeniu cu totul şi cu totul aparte, ea având afaceri în domeniul saloanelor de înfrmuseţare. Doar că, pare-se, ea nu are nevoie de serviciile acestora…

Geanina Ilieş a ajuns la 33 de ani, dar pare să fie departe de a-şi arăta vârsta. Mamă a unui băieţel de 12 ani, fosta prezentatoare a ştirilor de la Antena 1 pare să se menţină într-o formă fizică perfectă şi, cu siguranţă, este una dintre puţinele vedete care îşi pot permite, la orice oră, să apară la un eveniment monden nemachiată.
De altfel, de curând, ea a făcut o serie de fotografii în care, deşi părea să pozeze o serie de ţinute elegante, potrivite pentru petreceri de sfârşit de an, nu a pus niciuo picătură de machiaj pe figura ei.

Iar rezultatul este, probabil, de natură să îi atragă invidia oricărei doamne sau domnişoare, Geanina Ilieş demonstrând că a rămas una dibtre cele mai frumoase femei din România şi că naturaleţea ei nu poate fi întrecută de vreun machiaj, oricât ar fi de sofisticat.


Geanina Ilieş, în vârstă de 33 de ani, a fost prezentatoarea Observatorului de Weekend, de la Antena 1. Vedeta a fost desemnată "cea mai atrăgătoare vedetă din România".

Aceasta a devenit mămica unui băieţel în urmă cu 12 ani, copilul rezultat în timpul căsătoriei cu Mircea Varga, cu care s-a căsătorit pe când avea numai 19 ani şi de care a divorţat în 2010.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un nou membru in familia Geaninei Ilies! Vai, e superb, sa traiasca!

Splendoare in trafic! Geanina Ilies si-a programat o sedinta foto in plina strada, provocand dureri de cap soferilor blocati in aglomeratie!

Geanina Ilies are un fiu tare simpatic! Patrick e topit dupa Marisa de la "Bravo, ai stil!", iar concurenta i-a facut o mare supriza pustiului! El s-a pierdut de tot...

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Un nou virus extrem de contagios face ravagii! Ce boală provoacă

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Eficacitate incredibilă a vaccinului Pfizer! Studiu pe 7, 5 milioane de oameni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies