Imagini cu olandezul suspect de crimă părăsind România. Cum arăta cu două zile înainte să se sinucidă

Camerele de supraveghere de pe aeroportul Otopeni l-au suprins pe olandezul Johannes Visscher în timp ce părăsea România.

Distribuie pe:

Autor: D.S., A.I.

fara descriere

Totul s-a întâmplat după crima căreia i-a căzut victimă fata de 11 ani din Dâmbovița. Olandezul a părăsit România în cursul zilei de sâmbătă. Imaginile au fost obținute de jurnaliștii de la Digi24.

Procurorul general Bogdan Licu a declarat marţi dimineaţă, referindu-se la cazul fetiţei de 11 ani ucise la Gura Şuţii, că autorităţile române nu au încă dovada oficială că cetăţeanul olandez suspectat de uciderea fetei s-a sinucis, dar când aceasta va exista, procurorii vor dispune clasarea cauzei, precizând însă că vor fi urmărite în continuare toate pistele care îl vizează pe acesta.

fara descriere

Imagini cu olandezul suspect de crimă. Cercetările continuă

”Nu avem dovada oficială că s-a sinucis. Când vom avea o confirmare oficială, se va dispune clasarea cauzei prin moartea făptuitorului, în legătură cu cazul de la Dâmboviţa”, a afirmat Bogdan Licu, precizţnd că la acest moment există doar o comunicare a colegilor din Olanda şi că, deşi va exista clasare, în continuare anchetatorii vor urmări toate pistele legate de prezenţa cetăţeanului olandez în România.

Licu a explicat că în cazul Gura Şuţii a fost emis un ordin european de anchetă, iar anchetatorii români au apelat la colegii din Olanda, care sunt foarte deschişi şi îi ajută.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate