Imagini de coșmar cu una dintre cele mai cunoscute blonde de la noi! I-au explodat sânii

O cunoscută blondă din showbiz-ul din România trece prin clipe cumplite.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Fosta iubită a lui Cristian Daminuță, Iasmina Halas, a fpst la un pas de tragedie din cauza unei intervenții estetice nereușite.

Blonda care a fost la un pas de a se căsători cu Cristian Daminuță a suferit o intervenție la nivelul sânilor, dorindu-și un bust mai generos.

Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului, iar Iasmina Halas a ajuns să aibă niște cicatrici extrem de inestetice, după ce implantul cu silicon a pocnit. Cum nici a doua intervenție nu i-a rezolvat problema, Iasmina Halas se judecă acum cu cei care i-au stricat bustul. În plus, pentru a-și reveni, Iasmina va trece și prin a treia operație.

Citeste si: Bombă în showbiz! Divorțează, după 20 de ani: „Nu mai e cală de întoarcere”

Citeste si: Martor la accidentul lui Mario Iorgulescu: „A apucat să mai clipească o dată și...gata”

Citeste si: Cum arată noua vilă a Oanei Roman! Vedeta le-a arătat tuturor frumoasa locuință VIDEO

Am avut probleme la ambele operații. Prima operație nu mi s-a închis, iar a doua efectiv a pocnit. Sunt foarte dezamagită , acum urmează o nouă operație și o să văd ce rezolv cu judecata pentru că nu pot lăsa lucrurile așa. Aveam dureri mari, dar mă gândeam că sunt normale fiind vorba de două operații în câteva luni. Apoi, însă, a început să se înroșească locul în care am avut intervențiile și m-am speriat. Ulterior, am avut un șoc când m-am trezit și am văzut ce s-a întâmplat. Am fost la mai mulți doctori din Timișoara pentrucă atât eu cât și familia mea eram foarte speriați.

Mi s-a spus că a fost o greșeală în ceea ce privește intervenția prin care am trecut și mi s-a sugerat să aștept până se va închide rana. De asemenea, medicii m-au avertizat că voi rămâne cu cicatrici urâte. Am avut probleme foarte mari, nu mă așteptam. Acum vreau doar să mă operez din nou și să uit de tot deoarece în urma acestor două intervenții am fost afectată din punct de vedere fizic, dar și psihic”, a dezvăluit Iasmina pentru cancan.ro.

Iasmina Halas a vrut să se sinucidă după despărțirea de Cristian Daminuță

Iasmina a fost la un pas de sinucidere în trecut, după ce s-a despărțit de Cristian Daminuță. Aceasta a fost salvată în ultima clipă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate