Imagini de infarct cu Bia de la Puterea dragostei! Cum a apărut într-un videoclip

Biand e la Puterea dragostei a făcut spectacol în mai multe videoclipuri de manele.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Bia de la Puterea dragostei a reușit zilele trecute să aducă multă tensiune în casa dragostei. După ce a auzit că se vorbește de ea, aceasta a răbufnit și a fost la un pas de a părăsi emisiunea.

Concurenta, care se mândrește cu un fizic de invidiat, are un trecut destul de interesant. Bia, la fel ca și alte colege de-ale sale, a fost protagonista mai multor videoclipuri de-ale unor maneliști cunoscuți de la noi.

După Andreea Pirui, Roxana din primul sezon și Simona, și Bia a cochetat cu această meserie și a avut ce arăta. Chiar zilele trecute, Bogdan Mocanu a glumit pe seama ei și i-a sugerat să poarte mai des sutien. În videoclipul piesei „Lent cu talent” - Narcisa & Cristina Pucean, Bia apare aproape dezbracată. Iar sânii generoși îi sunt acoperiți doar de o bandă adezivă și o pânză transparentă.

 

Raffaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a avut iubită acasă? Dezvăluirile făcute de Diana, tânăra de care s-a despărțit acumDiana a fost iubita lui Raffaelo pe care tânărul a lăsat-o acasă și în perioada în care acesta era la Puterea Dragostei. Cel puțin așa susține tânăra.

Raffaelo a intrat pe la finalul emisiunii în sezonul 1 de la Puterea Dragostei. Deși la un moment dat părea că între el și Bernadett se înfiripă ceva, acest lucru nu s-a concretizat. ”Asta pentru că mă avea pe mine acasă”, susține Diana, o tânără care i-ar fi fost iubită lui Rafael până în urmă cu circa o lună.

”Am locuit împreună la Roman timp de doi ani. Eram iubita lui și când a plecat la Puterea Dragostei, am hotărât amândoi să ascundem asta, însă am vorbit mereu prin mesaje. Când s-a întors din emisiune, am fost tot împreună, am filmat și un videoclip împreună. Ne-am despărțit abia în urmă cu vreo lună”, ne-a spus Diana, supărată că Raffaelo nu ar fi fost corect cu ea. (Vezi aici cu ce se ocupă Raffaelo, după ce a părăsit concursul)

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate