Imagini de infarct cu Bianca. Cum încearcă să îl uite pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu face orice să treacă peste despărțirea de Alex Bodi. Chiar dacă asta înseamnă să se hrănească și cu privirile bărbaților din jur.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Imagini de infarct cu Bianca. Cum încearcă să îl uite pe Alex Bodi
Imagini de infarct cu Bianca. Cum încearcă să îl uite pe Alex Bodi


In articol:

Bianca Drăgușanu se întreține și mai mult după ce soțul ei, Alex Bodi, a ales să plece în brațele altei frumuseți din spațiul ex-sovietic, Daria Radionova. Conștientă de calitățile celei care a devenit dușmanul numărul 1, Bianca a început să atragă atenția prin ținute mulate.

Așa s-a întâmplat și la ieșirea dintr-un local de lux, unde paparazzi cancan au surprins-o pe Bianca într-un costum mulat.

Bianca, spectacol gratis în parcare

La ieșirea din localul de lux, blondina a acaparat privirile tuturor. Și asta pentru că purta o ținută sport extrem de mulată, care îi punea în evidență fizicul bine definit. În momentul în care Bianca s-a aplecat spre portbagajul bolidului de lux pe care-l conduce, timpul, pur și simplu, s-a oprit în loc, iar privirile tuturor s-au îndreptat către posteriorul tunat al vedetei.

Momentele pline de senzualitate pe care Bianca le-a oferit în parcarea localului din Herăstrău se pare că au fost savurate pe deplin de suflarea masculină care se afla în momentul respectiv prin preajmă.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

După ce a cotrobăit prin portbagaj și a incitat cu mișcările pline de senzualitate, Bianca Drăgușanu s-a îndreptat din nou spre restaurant, cu un mers sprinten. După forma fizică, se pare că fosta prezentatoare TV a depășit momentele dificile provocate de ”divorțul” de musculosul afacerist cu care a avut o relație extrem de tumultuoasă și presărată cu multe episoade violente.

Mai mult decât atât, Bianca a renunțat la verighetă și pare că se bucură pe deplin de viața de celibatară. Dar nu-i exclus ca în următoarea perioadă vedeta să-și găsească un nou partener de viață. Rămâne de văzut cât își va păstra Bianca statutul de femeie singură.

Recent, pe contul său de Instagram, blondina a postat mai multe fotografii cu mesaje care mai de care mai interesante, toate cu referire atât la rivala ei, cât și la Alex Bodi.

Șterge, nu mai urmări, scoate de la prieteni, blochează, elimină și deconectează orice legătură cu ceva sau cineva care îți ruinează pacea, iubirea și fericirea. Nu doar în social media, ci și în viața reală. Nu ai nevoie să fii în preajma celor care nu îți văd și nu îți apreciază valoarea”, a fost doar unul dintre mesajele Biancăi Drăgușanu, de pe Instagram

Mai mult, printre multe mesaje postate de Bianca se regăsește unul extrem de interesant, în care vedeta le dă de înțeles fanilor săi că a intuit faptul că Alex Bodi o înșeală cu Daria Radionova.

„Intuiția ei a fost super-puterea ei preferată”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram. Cu toate că postează diverse mesaje cu privire la Alex Bodi și la Daria Radionova, Bianca Drăgușanu nu pare să suferă după despărțirea de fostul soț. Mai mult, blondina arată mai bine ca niciodată și încearcă să-și ocupe timpul cu activitățile sale preferate, precum și să stea în compania micuței Sofia.

 

Galerie foto 
Citește și:

Raluca Munte de la Puterea Dragostei, la un pas de izbucnit în lacrimi pe internet! „Nu aveți inimă și suflet!”

Dani Mocanu a fost sunat de femeia care l-a trădat, după ce a ascultat piesa pe care i-a compus-o. Ce reacție a avut femeia

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Bombă! Simina și Ricardo de la Puterea Dragostei trebuiau să fie la o altă emisiune

Simona Gherghe, dată de gol de o poză din emisiune! Ce se întâmplă când nu se filmează

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies