Imagini de la nunta Crinei Abrudan cu fotbalistul Gabi Popescu! Vedeta a venit la "Teo Show" imbracata cu rochia pe care a purtat-o la cununia civila si a facut declaratii de senzatie

Crina Abrudan s-a casatorit dupa noua ani de relatie cu fotbalistul Gabi Popescu, iar astazi a venit in platoul emisiunii "Teo Show" si a vorbit despre nunta. Vedeta a aparut imbracata in rochia pe care a purtat-o la cununia civila.

Distribuie pe:

Autor: A. B.

Crina Abrudan radiaza de fericire dupa nunta si este multumita de modul a decurs totul.

"O alta rochie a fost facuta pe comanda pentru cununia civila si inainte cu doua seri de cununie imi amintisem ca vazusem rochia aceasta si nu o probasem. M-am dus si am luat-o. Sunt momente in care imi lipseste foarte mult televiziunea, nu stiu ce imi lipseste partea de televiziune sau partea de reporter. Atunci nu contau noptile nedormite. Noi vorbeam de multi ani de nunta. Stiam ca Tudor o va cere de sotie pe Anamaria. Nu am repetat coregrafia de la vals. Nu am indraznit sa-i spun sa facem o coregrafie pentru ca stiu ca nu e genul. Am stat pe tocuri 16 ore. N-a fost nimic traditional, a fost totul pe modern. Eram foarte stresata. Asa sunt eu de felul meu", a declarat Crina Abrudan.
Mai mult, Crina Abrudan a fost intrebata daca e insarcinata, dar deocamdata vedeta sustine ca nu are nicio veste de dat.
 
"Inca nu facem botez, nu ca nu ne-am dori, dar inca nu e cazul. Mi-e indiferent daca va fi fata sau baiat", a mai spus ea.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate