Imagini de senzație cu fiul lui Salam după ce a devenit tată! Cum a petrecut și ce nebunie a fost la el acasă Video

Florin Salam a devenit bunic și din partea fiului său, Dani, iar evenimentul a fost marcat așa cum se cuvine, petrecerea dată de băiatul manelistului și al regretatei Ștefania fiind una, cu siguranță, epocală.

Dani Salam
Dani Salam si-a prezentat deja baietelul
Autor: Calin Perian

In articol:

Chiar pe 27 decembrie 2020, după Crăciun, în ziua de Sf. Ștefan, familia lui Florin Salam s-a mărit, Dani Salam devenind tată al unui băiețel care poartă numele Edan Ștefan, bebelușul fiind astfel botezat pentru a cinsti memoria bunicii sale.

Citeste si: Primele imagini cu nepotul lui Florin Salam! Cum arată băiețelul lui Dani Stoian

Și, un asemenea eveniment nu putea fi trecut cu vederea de Dani Salam, un personaj cât se poate de discret, de altfel, în ciuda notorietății tatălui său. Așa că, după ce s-a asigurat că totul este în perfectă ordine cu partenera sa de viață și cu fiul său, că toate lucrurile decurg așa cum și-ar putea dori, Dani Salam a decis să facă o petrecere monumentală în cinstea fiului său, Edan Ștefan. Așa că, în casă, Dani Salam și-a invitat câțiva prieteni și, normal, le-a făcut loc la masă și unor lăutari care să îi cânte de dragoste, de veselie și de fericire.

Dani Salam
Dani Salam si partenera lui de viata, Mihaela

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Florin Salam, primele declarații după ce a devenit bunic din partea lui Dani Stoian

Rezultatul, așa cum era de așteptat, a fost unul de trecut în istoria familiei, Dani Sala m, ușor confuz (și nu doar) de fericire, petrecând până la epuizare. Normal, acompaniat de lăutari, Dani Salam a cântat până a rămas fără glas, dar, așa cum se obișnuiește în asemenea momente, a și ”încasat” cadouri pentru micuț, cu toții înghesuindu-se să îi pună bancnote mari, fie lei, fie euro, în mână, banii ajungând să stea, în mormane, pe masa în jurul căreia se adunaseră petrecăreții.

Citeste si: Florin Salam, din nou bunic. Nora manelistului a născut un băiețel

Iar petrecerea a ținut, în ciuda faptului că erau destul de mulți participanți, până dimineața, Dani Salam fiind mai mult decât încântat de ideea că a devenit tată și că îi are alături pe cei mai buni prieteni în asemenea momente.

Dani Salam a devenit tată de băiat

Florin Salam a făcut câteva declarații după ce a devenit bunic pentru a doua oară, fericit până peste poate după ce a primit veștile bune. ”Astăzi (27 decembrie 2020, n. red.), am devenit pentru a doua oară bunic! Bine ai venit pe lume Edan Ștefan! Copilașul băiatului meu, Dany”, a spus Florin Salam.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul lui Florin Salam! În ce a investit manelistul milioanele câștigate Exclusiv

Florin Salam, din petrecere în petrecere! Video de senzație din casa manelistului

Toată lumea îl caută pe Florin Salam după țeapa dată lui Adrian Petrache, dar el se distrează cu... nepotul! Avem DOVADA

Horoscop Zilnic Vineri 30 Iulie 2021: o zi foarte productivă

Boala gravă care apare după COVID-19. Te bagă imediat în spital. Care sunt primele semne

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Val de infecții la copii! Virusul este mai periculos decât Covid

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies