Imagini de senzație cu Raluca de la ”Puterea Dragostei”! Cum arată iubita lui Ricardo, complet goală!

Raluca, focoasa fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” a plecat, de curând, într-o adevărată lună de miere în compania lui Ricardo, bărbatul pe care l-a cunoscut în show-ul Andreei Mantea de la Kanal D și de care este extrem de îndrăgostită.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Destinația aleasă de cei doi foști concurenți de la ”Puterea Dragostei” a fost Grecia, Raluca și Ricardo fiind deciși să se bucure de câteva zile în care să fie doar ei doi, să compenseze cumva timpul pe care bărbatul îl va petrece departe de frumoasa roșcată, el urmând să plece pentru trei luni în Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Raluca a povestit totul despre prima întâlnire secretă cu Ricardo la Puterea dragostei! ”Îmi era atât de frică. Doamne, credeam că o să îmi facă flagrant” EXCLUSIV

Citeste si: Culiță Sterp a intrat în Casa Puterea Dragostei! Fetele s-au topit când l-au văzut pe fratele lui Iancu, dar Simina l-a atacat imediat: ”Înainte să fii căsătorit...”

Citeste si: Raluca, dezvăluiri uluitoare despre despre videochat la ieșirea din casa Puterea dragostei!” Am fost în depresie, nu aș mai face niciodată așa ceva”

Iar cum în Grecia, în această perioadă, căldura este la ea acasă, Raluca a dovedit că are toate atuurile necesare pentru a înnebuni orice bărbat... Astfel, purtând costume de baie cât se poate de mici, unele de natură să îi pună în evidență formele pe care, cu siguranță, chiar dacă va fi departe de ea timp de 3 luni, Ricardo nu le va putea uita nicio secundă, Raluca de la ”Puterea Dragostei” și-a luat inima în dinți și a renunțat la toate hainele de pe ea.

fara descriere

Evident, nu pentru o ședință foto fierbinte care să îi țină de urât lui Ricardo de la ”Puterea Dragostei”, ci pentru o sesiune de masaj... Doar că, (probabil) Ricardo nu a putut să reziste tentației de a nu imortaliza imaginile cu pricina și i-a făcut câteva fotografii Ralucăi de la ”Puterea Dragostei”, roșcata fiind acoperită doar de un prosop, dar lăsând la vedere ”curbele periculoase” pe care le posedă.

 

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în depresie din cauza videochatului

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a început să facă videochat încercând să facă rost de banii necesari pentru ea și pentru familia ei, doar că acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decât și-ar fi putut închipui. Cu toate acestea, recunoaște Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios! Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez! Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. În altă ordine de idei, Raluca a vorbit și despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atât mai mult cu cât, în fața camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoită, adeseori, să satisfacă pofte sexuale care mai de care mai ciudate ale clienților săi.

fara descriere

”După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze! M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate