Imagini emoționante! Ce a apărut în locul unde 8 persoane au murit în tragedia aviatică din Milano

Mai multe persoane au venit la fața locului pentru a aduce un omagiu decedaților.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

O tragedie aviatică a avut loc în decursul zilei de duminică, 3 octombrie 2021, după ce un avion înmatriculat în România s-a prăbușit într-o clădire din Milano. Toate persoanele care se aflau la bord au murit.

Avionul de mici dimensiuni era al milionarului Dan Petrescu, care se afla alături de soție și fiul lor.

În total, opt persoane au murit în urma accidentului tragic. Cea de-a doua familie decedată în accidentul aviatic este cea a lui Filippo Nascimbene, care s-a stins alături de soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou (34 de ani), fiica fostului comentator Miki Alexandrescu, și de fiul lor, Raphael.

În avion se aflau și soacra lui Filippo, Miruna Anca Wanda Lozinschi, dar și un prieten canadian ai lui Petrescu, Julien Brossard, în vârstă de 36 de ani.

tragedie italia

Ivan, un român stabilit în Milano 

[Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ce a apărut la locul unde a avut loc tragedia aviatică din Milano

Mai multe persoane s-au prezentat la fața locului, pentru a aprinde o lumânare în memoria celor care și-au pierdut viața într-un mod tragic.

Ivan se numără printre ei, iar românul a făcut un gest care le-a captat atenția reporterilor.

„Eu sunt Ivan și locuiesc la Milano  de 28 de ani”, a declarat bărbatul, în timp ce se îndreăta să aprindă o lumânare. Bărbatul a adus alături de el un steag al României, pe care l-a prins de un stâlp. El a mărturisit că nu trebuie să există o legătură de rudenie între el și persoane decedate pentru a aduce un ultim omagiu în memoria lor.

Citeste si: Care au fost ultimele cuvinte ale lui Dan Petrescu, înainte ca avionul pe care îl pilota să se prăbușească? Turnul de control a încercat să ia legătura cu milionarul: "De ce te-ai abătut din drum?"

„Nu trebuie să fim neapărat rude pentru a face asta, trebuie să fim alături de familiile celor decedați, indiferent de naționalitatea lor”, a mai spus spus Ivan, în fața reporterilor.

tragedie italia

Bărbatul a adus și un steag al României 

[Sursa foto: Captura Video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies