Imagini emoționante cu bebeluși aflați la Terapie Intensivă. În fața suferinței, părinții și asistentele încearcă să aducă un zâmbet

Bebeluși aflați la Terapie Intensivă. O viață de om încercată cu greutăți

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Bebeluși aflați la Terapie Intensivă. O viață de om încercată cu greutăți, încă din primele momente de când au ajuns pe această lume. Cam așa s-ar descrie suferința acestor bebeluși care nu s-au putut întoarce acasă, alături de părinții lor.
Unii născuți prematur, iar alții cu diverse afecțiuni ce necesită monitorizare permanentă, ei sunt bebelușii pentru care spitalul a devenit prima casă. Pe cât de mici, pe atât de luptători.


Părinții copiilor au încercat să mai îndulcească atmosfera în salonul lor, în ciuda problemelor de sănătate pe care le întâmpină. La urma urmei, o atitudine optimistă face mereu bine, iar copiii simt emoțiile de orice fel.


Aceste imagini au devenit virale cu bebelușii de la secția de Terapie Intensivă, în prag de Halloween. Îmbrăcați în diverse costumașe sau așezați într-o pătură care amintește de un avocado, micuții au făcut senzație pe internet.


Utilizatorii au rămas impresionați de fotografii și mulți le-au transmis de la distanță toate gândurile lor de bine, în această aventură, numită "Viață".

Mai multe fotografii puteți vedea în galeria foto de mai jos. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate