Paparazzi

Imagini epocale! Victor Becali, la cumpărături! Vărul lui Gigi ”se vrea tânăr” / Video

Victor, unul dintre verii lui Gigi Becali care, de-a lungul timpului, a fost implicat în fotbal, se bucură acum din plin de libertate, dar și de plăcerea de a cheltui bani.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Victor Becali a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro, de curând, la mall, la cumpărături, fostul agent FIFA fiind decis să își înnoiască garderoba, stilul ales fiind departe de clasicul ”costum scump” cu care a obișnuit lumea în aparițiile sale publice.

Citeste si: Gigi Becali a ieșit iar cu oile pe stradă prin Pipera! Imagini VIDEO fabuloase

Citeste si: Legătura secretă dintre Mihaela Borcea şi Victor Becali! Cum l-a împrumutat fosta soţie a lui Cristi Borcea pe impresar cu o sumă uriaşă! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cine i-a luat locul lui Costin Gheorghe la Academica Clinceni cât timp Faimosul e la Exatlon! Indiciu: sunt extrem de apropiați

Victor Becali, vărul latifundiarului din Pipera, a decis, de curând, să cheltuiască o mică avere pentru a-și pune la punct garderoba. Și, probabil sfătuit de amciii săi, Victor Becali  a decis să își cumpere câteva perechi de blugi, pentru a schimba și stilul în care se îmbrăca.

Așa că, zilele trecute, fostul impresar a mers într-unul dintre mall-urile din București și, singurel, a luat ”la pas” magazinele de fițe de pe acolo, în cautarea ținutelor perfecte. Intrat într-unul dintre magazinele de blugi de acolo, Victor Becali care, culmea, purta un trening lejer, a petrecut în respectiva locație câteva zeci de minute. Pretențios din cale afară când vine vorba de haine, fostul impresar al fotbaliștilor a probat mai multe perechi de blugi, a pus zeci de întrebări vânzătoarei și, normal, a inspectat cu maximă atenție fiecare pereche de pantaloni pe care i-au căzut ochii.

Într-un final, Victor Becali și-a ales câteva perechi de blugi și, ușor obosit după drumurile făcute la garderobă, s-a dus la casa de marcat și a așteptat, răbdător să îi fie împachetate haine și să le plătească, el achitând o sumă frumușică de bani fără să clipească.

Victor Becali, condamnat alături de fratele lui și de Cristi Borcea în mai multe dosare

Victor Becali a fost eliberat condiționat, în toamna anului trecut, după ce magistrații au admis cererea acestuia. Fostul agent a primit o pedeapsă de cinci ani şi opt luni de închisoare în dosarul în care a fost condamnat împreună cu fratele său, Ioan, pentru mita de 200.000 de euro dată fostei judecătoare, Geanina Terceanu, pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul transferurilor de jucători, Victor Becali fiind, anterior, închis și în ”Dosarul transferurilor”, alături de alte nume mari din fotbal, precum Cristi Borcea.

Galerie foto