Imagini epocale! Victor Becali, la cumpărături! Vărul lui Gigi ”se vrea tânăr” / Video

Victor, unul dintre verii lui Gigi Becali care, de-a lungul timpului, a fost implicat în fotbal, se bucură acum din plin de libertate, dar și de plăcerea de a cheltui bani.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Victor Becali a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro, de curând, la mall, la cumpărături, fostul agent FIFA fiind decis să își înnoiască garderoba, stilul ales fiind departe de clasicul ”costum scump” cu care a obișnuit lumea în aparițiile sale publice.

Citeste si: Gigi Becali a ieșit iar cu oile pe stradă prin Pipera! Imagini VIDEO fabuloase

Citeste si: Legătura secretă dintre Mihaela Borcea şi Victor Becali! Cum l-a împrumutat fosta soţie a lui Cristi Borcea pe impresar cu o sumă uriaşă! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cine i-a luat locul lui Costin Gheorghe la Academica Clinceni cât timp Faimosul e la Exatlon! Indiciu: sunt extrem de apropiați

Victor Becali, vărul latifundiarului din Pipera, a decis, de curând, să cheltuiască o mică avere pentru a-și pune la punct garderoba. Și, probabil sfătuit de amciii săi, Victor Becali  a decis să își cumpere câteva perechi de blugi, pentru a schimba și stilul în care se îmbrăca.

Așa că, zilele trecute, fostul impresar a mers într-unul dintre mall-urile din București și, singurel, a luat ”la pas” magazinele de fițe de pe acolo, în cautarea ținutelor perfecte. Intrat într-unul dintre magazinele de blugi de acolo, Victor Becali care, culmea, purta un trening lejer, a petrecut în respectiva locație câteva zeci de minute. Pretențios din cale afară când vine vorba de haine, fostul impresar al fotbaliștilor a probat mai multe perechi de blugi, a pus zeci de întrebări vânzătoarei și, normal, a inspectat cu maximă atenție fiecare pereche de pantaloni pe care i-au căzut ochii.

Într-un final, Victor Becali și-a ales câteva perechi de blugi și, ușor obosit după drumurile făcute la garderobă, s-a dus la casa de marcat și a așteptat, răbdător să îi fie împachetate haine și să le plătească, el achitând o sumă frumușică de bani fără să clipească.

Victor Becali, condamnat alături de fratele lui și de Cristi Borcea în mai multe dosare

Victor Becali a fost eliberat condiționat, în toamna anului trecut, după ce magistrații au admis cererea acestuia. Fostul agent a primit o pedeapsă de cinci ani şi opt luni de închisoare în dosarul în care a fost condamnat împreună cu fratele său, Ioan, pentru mita de 200.000 de euro dată fostei judecătoare, Geanina Terceanu, pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul transferurilor de jucători, Victor Becali fiind, anterior, închis și în ”Dosarul transferurilor”, alături de alte nume mari din fotbal, precum Cristi Borcea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate