Imagini EXCLUSIVE cu Sandra Bullock, la lansarea noului ei film! Actriţa arată senzaţional VIDEO EXCLUSIV

Sandra Bullock este una dintre cele mai cunoscute actriţe din lumea filmului, fiind, o bună bucată de vreme, şi pritre cele mai bine plătite artiste de la Hollywood.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

De curând, actriţa ajunsă la aproape 55 de ani a partticipat la lansarea celei mai noi pelicule în care are rolul principal, ”Bird Box”, dovedind o prospeţime greu de imaginat.

Sandra Bullock a fost, deunăzi, la Berlin, loc în care a păşit pe covorul roşu pentru a participa la lansarea oficială a filmului Bird Box, în care joacă rolul principal. Iar în Berlin, Sandra Bullock s-a simţit ca acasă, uimindu-i pe cei din jur cu felul în care vorbeşte germana. Ai mult, spun cei care au fost de faţă, Sandra a fost extrem de relaxată, făcându-şi timp să semneze  zeci de autografe pentru fanii ei, printre care s-a numărat şi Răzvan Botezatu care, pe contul lui de socializare, a recunoscut că este de-a dreptul impresionat de frumuseţea actriţei de aproape 55 de ani.
De altfel, el a şi postat imagini cu actriţa pe contul lui de socializare, încântat din cale afară că, de când este în Berlin, are şansa de a sta alături de vedete de renume mondial. ”Când a văzut-o pe Sandra a fost pentru prima oară când a spus că nu regretă că a plecat din România. Dacă rămânea la televiziunea la care a lucrat, nu ar fi avut şansa să cunoască asemenea oameni”, ne-a spus o amică de-ale lui Răzvan Botezatu, prietena acestuia fiind prima persoană pe care fostul matinal a sunat-o, surescitat de întâlnirea avută.

 

Îmbrăcată într-o rochie car eîi punea în evidenţă formele pentru care un fotomodel ar face crimă, Sadra Bullock a zâmbit tututror celor din jur şi, fără să fie vreo secundă deranjată de bliţurile fotografilor, a intrat în cinematrograful în care avea loc premiera, doar pentru a vorbi cu cei adunaţi acolo, pentru a semna zeci, sute de autografe, şi pentru a spune că Germania este, pentru ea, o a doua casă. Culmea, fără să mintă nicio secundă, având în vedere că ea a locuit, în adolescenţă, acolo...
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

Nu mai luați aceste pastile fără recomandare! Un important medic avertizează. Te poate costa viața

Horoscop, miercuri 2 decembrie: Leii sunt luați pe sus de o nouă dragoste, în timp ce Scorpionii învață să trăiască în prezent alături de un partener iubitor. Vezi ce spun...

Teo a renuntat la blond! Acum e bruneta si are parul lung: "Mi s-a spus ca seman cu Sandra Bullock"

Barbat, arestat dupa ce a intrat prin efractie in casa Sandrei Bullock in timp ce vedeta era acasa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies