Vedete

Imagini FABULOASE cu iubita lui Alin Cocoş după ce a născut! Monica Orlanda a pozat goală, cu copilul în braţe

Monica Orlanda este, probabil, una dintre cele mai senzuale ”fete de oraş” ale Capitalei. De curând, ea a devenit mama unui băieţel.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Imagini FABULOASE cu iubita lui Alin Cocoş după ce a născut! Monica Orlanda a pozat goală, cu copilul în braţeicon photo

Şi, la fel cum a făcut în perioada în care era însărcinată, frumoasa Monica Orlanda şi-a dorit, cu ocazia botezului micuţului, să realizeze o şedinţă foto cu totul şi cu totul deosebită.


Aşa că, fără să stea pe gânduri, alături de Alin Cocoş, bărbatul care părea să fie un ”etern burlac”, a făcut o serie de fotografii, care mai de care mai senzuale, dovedind că arată mai bine ca niciodată, în ciuda faptului că a născut de curând. Etalând o siluetă care ar face ca orice fotomodel de pe plaiurile mioritice să se îngălbenească de ciudă, Monica Orlada a realizat câteva fotografii în care şi-a arătat formele, unele dintre ele putând fi catalogate de cei mai ”conservatori” de-a dreptul nepotrivite. Mai exact, goală puşcă, ţinându-şi băieţelul în braţe, cu Alin Cocoş, gol de asemenea, a stat la poză, demonstrând că perioada de sarcină nu i-a afectat deloc corpul.

Imagini FABULOASE cu iubita lui Alin Cocoş după ce a născut! Monica Orlanda a pozat goală, cu copilul în braţe


De altfel, Monica Orlanda nu este la prima şedinţă foto incendiară din ultimele luni, ea pozând nud şi pe când era însărcinată în nouă luni, demostrând că nu este deloc inhibată când vine vorba să-şi arate corpul, pentru a avea amintiri unice din această perioadă.

Monica Orlanda şi Alin Cocoş se iubesc de doi ani

Dupa o relaţie de patru ani cu Gina Pistol, toată lumea se aştepta ca Alin Cocoş să o ducă la altar, mai ales ca prezentatoarea tv îi fusese alături în cele mai grele momente din viaţa lui. Acest lucru nu doar că nu s-a întâmplat, dar fiul lui Dorin Cocoş s-a despărţit de Gina şi s-a cuplat cu Monica Orlanda, iar aceasta din urmă pare să îl fi convins pe celebrul burlac să facă “marele pas” şi să se căsătorească.
Monica Orlanda şi Alin Cocoş se iubesc de la începutul anului trecut, frumoasa la care râvnea toată lumea bună a Capitalei fiind, de altfel, singura care pare să îl fi convins pe fiul lui Dorin Cocoş să renunţe la burlăcie şi, mai mult, să îşi asume responsabilitatea de a deveni tată al unui băieţel pe care l-au botezat de curând.
 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune