Imagini incendiare! Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu, “angajate” cu jumatate de norma in Italia! Se rup in miscari lascive aproape in fiecare weekend in Peninsula!

Aproape ca nu este weekend in care Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu sa nu calatoareasca la munca in Italia, unde danseaza in cluburile administrate de romani in Peninsula!

Cea mai mare fita in prezent in cluburile de manele din Italia este sa fie invitate sa intretina atmosfera Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu! Practic, petrecerile unde sunt invitati si manelisti din Romania nu au farmec daca nu danseaza si cele doua fete celebre, care incing atmosefera la maxim cu miscarile lor extrem de sexy!

Si pentru ca in Italia sunt destul de multe astfel de petreceri, cererea este foarte mare, iar Loredana si Ana Maria sunt apropae in fiecare weekend pe drumuri!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Loredana si Ana Maria au facut show erotic inainte de Craciun, in Italia In ciuda faptului ca sunt foarte invidiate, Loredana si Ana Maria muncesc foarte mult, iar in aceasta perioada s-au intrecut pe ele, pentru ca petrecerile in Italia au curs garla!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies