Vedete

Imagini incredibile cu medicul erou Radu Zamfir la mare! Ce a putut sa faca pe apa omul care a salvat vietile colegilor sai in Apuseni a atras atentia tuturor VIDEO EXCLUSIV

In urma cu cateva zile, Radu Zamfir a fost intr-o vacanta pe litoral si s-a distrat de minune pe ski jet!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Radu Zamfir, chirurgul de la Spitalul Fundeni care a supravietuit accidentului aviatic din Muntii Apuseni, din ianuarie 2014, are o mare pasiune pentru sporturile extreme.

Daca multi l-au vazut pe carismaticul medic pana acum doar pe motociclete, ei bine, WOWbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, imagini cu el pe…apa, intr-o postura mai putin obisnuita.

Radu Zamfir, imagini fabuloase cu el la mare! "Am brevet de scafandru la nivel de incepatori"

Aflat in vacanta pe litoral, in Eforie Nord, Radu Zamfir si-a incercat maiestria si in sporturile nautice, si i-a iesit foarte bine, chiar a punctat decisiv la capitolul impresie artistica! (intra sa vezi si imagini emotionante cu fiica lui Radu Zamfir pe scena)

“Imi plac foarte mult sporturile care tin de apa, gen scuba diving! Am si cursurile facute pentru open water, adica am brevet de scafandru nivel de incepatori, iar de ski jet  nu mai vorbesc, e o nebunie”, a dezvaluit doctorul erou, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

“Ador sa ma relaxez in acest mod in concediu! Dincolo de faptul ca traiesti experiente unice, pot spune ca, din punctul meu de vedere, apropierea de mare ne face sa constientizam ca trebuie sa ii si purtam de grija! De exemplu, cand fac scuba diving si gasesc deseuri de plastic pe fundul apei, le culeg si le arunc cand ies la suprafata…moment in care consider ca mi-am justificat prezenta acolo”, a conchis Radu Zamfir pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto