Imagini incredibile din vila lui Dan Voiculescu! Afaceristul şi-a desenat iniţiala numelui de familie pe fundul de mozaic al piscinei!

Sunt mai multe imagini incredibile din vila lui Dan Voiculescu, care are şi piscină în interiorul acesteia.

Autor: Matei Vaihan

E clar că sunt imagini incredibile din vila lui Dan Voiculescu. Afaceristul deţine o proprietate uriaşă la Corbeanca, acolo unde locuieşte împreună cu Liana, partenera sa de viaţă, şi cu Dana, fata pe care cei doi au adoptat-o atunci când aceasta avea 4 ani. La un moment dat, vila lui Voiculescu a fost fotografiată din elicopter, putându-se observa ca există trei corpuri principale de clădire şi alte două auxiliare, toate amplasate pe un teren enorm.

Imagini incredibile din vila lui Dan Voiculescu. Doi cai sculptaţi păzesc intrarea în casă

Pe site-urile de socializare, fiica lui Voiculescu postează şi fotografii făcute în vilă sau în exteriorul acesteia. De exemplu, se pot observa doi cai sculptaţi, aflaţi chiar la intrarea în vilă, care se văd şi în imaginile luate din elicopter. În interior, cel mai interesant loc din casă este piscina, acolo unde Dana Voiculescu petrece multe ore.( vezi cât de mult a slăbit iubita lui Dan Voiculescu)

Imagini incredibile din vila lui Dan Voiculescu. Fiica afaceristului s-a pozat în piscină

Sunt imagini incredibile din vila lui Dan Voiculescu. La un moment dat, Dana s-a fotografiat în piscină, aflată pe un colac, iar în cadru a fost prins şi fundul piscinei.

Pe mozaic se poate observa că s-a desenat litera V, care nu poate să vină decât de la iniţiala numelui de Voiculescu. Afaceristul a revenit acasă în iulie 2017, după ce şi-a ispăşit o treime din condamnarea de 10 ani de închisoare cu executare în dosarul privatizării Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies