Imagini inedite din Casa Puterea Dragostei cu Jador, Bogdan Mocanu, Rafaelo și Culiță Sterp! Au cântat împreună

Imagini inedite din Casa Puterea Dragostei. Jador, Bogdan, Rafaelo și Culiță Sterp s-au filmat în timp ce cântau împreună.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Să vezi și să nu crezi! Culiță Sterp a cântat alături de băieții din Casa Puterea Dragostei. Mai mult decât atât, Rafaelo a menținut un ritm cu tarabanele, iar Jador a fost primul care a dat startul melodiei. Apoi Bogdan Mocanu și, în final, fratele concurentului Iancu Sterp, Culiță.

  Citeste si: Doru a părăsit Puterea Dragostei! Cine a câștigat cei 1500 de euro și va fi lider săptămâna care urmează

  fara descriere

  Citeste si: Băieții s-au dezbrăcat la Puterea Dragostei! Imagini incredibile din gală! Și-au arătat mușchii

  Citeste si: Un nou scandal între Roxana și Bogdan Mocanu la Puterea Dragostei. S-au aruncat vorbe grele: ”Linge băieții pe gât, trăiește o iubire neîmpărtășită„

  Cum a surprins-o Culiță Sterp pe Roxana de la Puterea Dragostei

  Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi. Profitând de faptul că va filma niște videoclipuri pentru melodiile lui chiar în Turcia, el l-a vizitat și pe fratele lui mai mic, Iancu, caer este concurent la emisiunea Puterea Dragostei. Cu această ocazie, el a ajuns să-i cunoască și pe ceilalți băieți din casă, dar și pe fete.

  Artistul a avut ocazia să o cunoască si pe Roxana și pare să se fi distrat de minune în compania ei și chiar să-și permită să glumească. Cântărețul a suprins chiar momentul în care ea stătea aplecată și a filmat-o așa. El a publicat pe pagina lui de Intagram un videoclip în care ea apare căutând de zor în niște bagaje așezate pe jos.

  „Roxana Buzoiu și-a pierdut ochelarii! Cine o ajută?”, a scris el în dreptul imaginilor, deși ea avea o pereche de ochelari de soare la ochi.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate