Imagini pentru adulți descoperite în hard-diskurile lui Răzvan Ciobanu! Prietenul designerului a dezvăluit totul

Prietenul lui Răzvan CIobanu, Sorin Oprea, a dezvăluit că pe hard-diskurile din apartamentul designerului s-ar afla imagini pentru adulți.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

L-am sunat pe fostul iubit (n.r.- al designerului), i-am spus că am fost la apartamentul lui Răzvan. L-am rugat să îmi dea numărul mamei lui. Mi-a zis că, dacă găsesc în casă niște hard-diskuri și un laptop, să le iau la mine și să i le dau mamei lui Răzvan. Nu a vrut să ajungă la nimeni, decât la părinții lui.

Știa de hard-diskuri și de laptop. Nu am discutat, nu m-a interesat. Nu am vorbit despre imagini de pe camere de luat vederi. Nu s-au găsit hard-diskurile, ci doar laptopul. L-a luat tatăl lui Razvan. Am auzit de la altcineva ce ar conține. Sunt chestii pornografice și alte chestii. Nu pot să spun.

Sunt lucruri personale ale lui Răzvan. Și alte documente medicale…”, a declarat Sorin Oprea, amicul lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit mort în dimineața zilei de 29 aprilie, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. El era singur în mașină și, din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

fara descriere

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Constanța, Andreea Munteanu, în urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp și ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă. Mașina a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Răzvan Ciobanu a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Testul rapid a indicat prezența de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Anchetatorii au verificat locul producerii accidentului, dar și interiorul mașinii și toate au relevat că în momentul producerii accidentului Răzvan Ciobanu era singur în autoturism. Purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța a precizat că este exclusă variante unei sinucideri a designerului. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate