Stiri

Imagini revoltatoare cu un baietel care conduce singur pe autostrada! Rudele stateau pe bancheta din spate si ascultau manele

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Imagini revoltatoare cu un baietel care conduce singur pe autostrada! Rudele stateau pe bancheta din spate si ascultau maneleicon photo

Un clip video care surprinde un copil cu varsta aproximativa de 4-5 ani, in timp ce se afla la volanul unei masini, pe autostrada, cu muzica la maxim, a starnit revolta oamenilor.


Minorul este lasat sa conduca singur pe o autostrada, in timp ce familia lui sta pe bancheta din spate si se amuza copios de situatie.

Micutul se chinuie sa ajunga la pedale si, pare sa cunoasca cat de cat arta sofatului, semn ca nu se afla la prima experienta de acest gen.


In momentul in care copilul a fost nevoit sa depaseasca un tir din fata lor, el a parut un pic speriat, insa rudele lui care il filmau in tot acest timp, pareau mai degraba amuzate si au inceput sa rada si mai tare.
Inconstienta oamenilor ar fi putut sa ii coste viata, iar autorul clipului va fi sanctionat grav de politie, in momentul in care va fi prins.


Clipul s-a distribuit masiv pe retelele de socializare, in speranta ca faptasii vor fi prinsi cat mai curand.


 

 
Drama lui Costin Gheorghe de la Exatlon! E cutremurător ce se ascunde în spatele tricoului cu "Franco" purtat la testimoniale. Are legătură cu familia lui Pepeicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune