Imagini senzaționale cu casa natală a Elenei Ceaușescu! În casa ”savantei de renume mondial” locuiește acum un profesor universitar FOTO EXCLUSIV

Soția dictatorului Nicolae Ceaușescu s-a născut în satul dâmbovițean Petrești, într-o casă de care se ocupă acum un nepot al Elenei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Soția dictatorului Nicolae Ceaușescu s-a născut în satul dâmbovițean Petrești, pe 7 ianuarie 1916, în familia Petrescu. După ce termină studiile în satul natal, adică doar primele 4 clase, se mută cu fratele Gheorghe la București, se înscrie în 1942 în Partidul Comunist Român, îl cunoaște pe Nicolae Ceaușescu, cu care se căsătorește în 1945.

Citeste si: Ioan Andone a investit un milion de euro într-un restaurant faimos: „Nu este o afacere, pentru că într-o afacere îţi scoţi banii într-un anumit timp” FOTO

Citeste si: Ce se petrece la mormântul Paulei Iacob, avocata care i-a apărat pe Nicu Ceaușescu și pe Gigi Becali

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”Savanta de renume mondial, chimista, academician, doctor, inginer”, așa cum a prezentat-o propaganda comunistă până în decembrie 1989, provenea dintr-o familie modestă, în urma căreia a mai rămas doar casa părintească, din care Elena a plecat să cucerească lumea. 

Amplasată astăzi chiar lângă un depozit de materiale, casa natală a Elenei Ceaușescu aparține unui nepot al soției dictatorului, profesor universitar, care o folosește uneori în weekend, așa cum a povestit primarul localității dâmbovițene. Casa bătrânească arată decent, nu s-a prăbușit nimic, se vede că este îngrijită, iar grădina din față, întinsă și plină de brazi și de pomi fructiferi, este închisă de o poartă ferecată cu un lacăt gros.

Cea mai mare parte din cei 1000 de locuitori ai satului natal al Elenei Ceaușescu lucrează la Găești, la 10 kilometri distanță de Petrești, localnicii nedorind să-și amintească azi de cea mai cunoscută fiică a obștei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O româncă a fost cadoul lui Ceaușescu pentru un președinte canibal. Cum arată astăzi femeia și cu ce se ocupă

Fiica lui Valentin Ceauşescu s-a măritat în secret? O prietenă i-a dat de gol pe Alexandra şi iubitul ei: „Familia mea preferată”

Revoltător! Politicianul care a ieșit la pensie cu 3000 de euro după ce a lucrat doar un an în magistratură

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu e revoltat că românii suferă pentru incendiile din Australia: “Plângeţi pădurile în flăcări ale altora. Ale noastre ţipă sub drujbe de 25 de ani şi...

Familia lui Petre Roman este datoare vândută la compania lui Dinu Patriciu! Firma Silviei Chifiriuc, soţia lui Roman, are restanţe de peste 3 milioane de euro!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies