Imagini senzationale de la baita micutei Jaqueline, fiica lui Florin Salam! A avut cadita plina cu sute de lei, dar si cu diamante! I-au facut baita in lapte si au uns-o cu mir!

Fetita lui Florin Salam, Jaqueline Maria, a fost botezata si a doua oara, acasa, chiar inainte ca nasii sa ii faca baita.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereDupa ce parintele a tinut o slujba de pomenire, dar si de sfiintire a casei, nasa si mama micutei Jaqueline i-au facut baita.

I-au pregatit cadita, au incalzit apa si, conform obiceiului, au umplut cadita de baie cu sute de lei, diamante, aur si petale de trandafiri. "Ii punem si lei si euro, ca sa aiba. Are si diamante, tot ce trebuie. Chiar daca nu prea cred eu in astea, trebuie sa le facem, ca asa e obiceiul", a spus Roxana Dobre.

fara descrierefara descriereIn apa au pus lapte si miere, iar la final, au uns-o cu mir pe micuta. Florin Salam i-a cantat si la final s- bucurat de minunatia lui de fata. "Asta inseamna bogatia. Asta inseamna sa fi fericit", a spus manelistul la o emisiune TV.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate