Imagini sfâșietoare cu Leo Iorga! Cum arată după intervenția chirurgicală la picior: „Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu să-și revină”

Leo Iorga luptyă de opt ani cu cancerul. Apropiații au publicat noi imagini cu artistul, de la clinica din Hamburg.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Leo Iorga a fost diagnosticat cu o bolaă cruntă în urmă cu opt ani. Medicii i-au spus ecelebrului artist din trupa Compact că suferă de cancer, iar de atunci el a început o luptă grea pentru supraviețuire. În tot acest timp, familia a fost alături de el, iar fanii nu au contenit să-i transmită mesaje de susținere.

Leo Iorga a fost la o clinică din Hamburg, acolo unde a fost supus unei intervenții non-invazive, una dintre cele mai noi tehnici de tratare a pacienților bolnavi de cancer.

Citeste si: O vedetă de la noi este revoltată! Are de plătit o sumă colosală după ce și-a internat mama într-un spital de stat: „Cazarea la un spital de stat din România e un motiv de crimă!” Ce a spus despre condițiile de acolo

fara descriere

Pe pagina de Facebook „Împreună pentru Leo Iorga”, au fost publicat imagini cu artistul, după ce a suferit o intervenție la picior. Arată complet schimbat, dar își dorește să revină pe scenă pe data de 20 septembrie, pentru concertul aniversar „15 ani fărăr Teo Peter”.

„Dragi prieteni, operaţia la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să ştiţi că citeşte tot ce scrieţi pe această pagină, ştie că îl iubiţi. Ascultă şi respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare şi cu speranţă tratamentul care îi e administrat. Îşi doreşte să revină pe scenă, în faţa publicului care îl iubeşte şi pe care îl iubeşte. Alături de el sunt Paula – soţia lui, Edy şi Paul – cei doi fii, dar şi prietenii care îl vizitează la spital. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu ca Leo să îşi revină după intervenţia chirurgicală şi să poată urca pe scenă la concertul aniversar Compact din 20 septembrie. Doamne ajută! Leo, trebuie să cânţi pentru noi, cei care te iubim!”, au scris apropiații artistului în dreptul imaginilor publicate pe Facebook. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate