Imagini șocante cu Florin Salam! Celebrul manelist se ținea cu greu de bară în metrou! "Părea că nu se simte bine"

Imagini șocante cu Florin Salam în metrou au devenit virale. Celebrul manelist a dat senzația că nu se simțea bine.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Cel mai probabil, Florin Salam se întorcea acasă după o noapte de distracție.

“Părea că nu se simte bine!”, a declarat o sursă pentru Cancan.

Florin Salam NU se mai însoară cu Roxana Dobre!

Deși o numește soție și i-a dăruit, deja, trei copii, Florin Salam nu o va duce pe Roxana Dobre la ofițerul stării civile, iar decizia luată de manelist se anunță a fi definitivă.

”Ce să fac pentru o nuntă cum trebuie. Am făcut o nuntă în care am dus 300 de oameni în Antalya (cu regretata Ștefania, n. red.), am pus la cale petreceri cum nu s-au mai văzut în România la nunta lui Betty, am făcut botezuri cum nu au mai fost.... Ce aș putea să fac eu ca să fie o nuntă cu adevărat extraordinară acum, așa cum merită Roxana?”, este explicația pe care Florin Salam i-a dat-o unui apropiat de-al său în momentul în care, de curând, a fost întrebat de ce nu își oficializează relația cu Roxana Dobre.

fara descriere

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea artistul care, de curând, a anunţat-o că îşi mai doreşte un copil de la ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate