Imagini șocante de la un spital din Constanța! Pacienți infectați cu COVID-19 stau pe holuri, înveliți cu cearșafuri

Pacienți infectați cu COVID-19 stau pe jos, pe hol , și sunt înveliți cu cearșafuri.

Imagini șocante de la un spital din Constanța! Pacienți infectați cu COVID-19 stau pe holuri, înveliți cu cearșafuri
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

 

Imagini șocante de la un spital din Constanța! Persoane infectate cu virusul COVID-19 stau pe jos, pe hol, și sunt învelite cu cearșafuri. 

Pacienți cu COVID-19, înveliți cu cearșafuri

Mai multe persoane infectate cu COVID-19 au fost filmate în timp ce stăteau pe hol, învelite cu cearșafuri.

Niciun cadru medical nu se apropie de ei. Scenele de coșmar au fost înregistrate în data de 25 noiembrie, la un spital din Constanța. 

Citeste si: Situație critică la spitalul din Craiova! Doi pacienți bolnavi de COVID-19 au murit în timp ce așteptau eliberarea unui pat la ATI

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Un pacient, care a fost internat în secția respectivă, a făcut primele dezvăluiri despre cele văzute.

"Eu am fost internat pe data de 19 spre 20 noiembrie 2020. Am avut o criză abdominală și mi s-a pus diagnosticul de pancreatită acută. În timpul spitalizării am văzut ceva inimaginabil din partea personalului, mai ales din partea asistentelor. Pacientul care avea hemoragie abdominală venise cu o seară înainte la urgență(...)

dar a fost trimis înapoi acasă, iar a doua zi a venit înapoi în stare de leșin, cu salvarea. A fost internat în salon cu mine. Omul avea hemoragie, pierduse foarte mult sânge și a făcut stop. Dacă nu eram eu să anunț să vină să îl resusciteze probabil că omul deceda. Pe lângă asta, a venit într-un târziu o asistentă și i-a pus o perfuzie cu sânge doarece pierduse foarte mult, după care a plecat.

Perfuzia s-a oprit. Eu eram și eu în perfuzie ca urmare a tratamentului pe care mi-l dăduse. Am așteptat o jumătate de oră, omul era inconștient în pat, nimeni nu a venit. Până la urmă m-am sculat din pat și m-am dus eu(...), am strigat să vină. Au venit, au reglat ce au reglat acolo, după 10 minute s-a oprit iar. Am mai așteptat, m-am dus din nou. Mi-au spus (asistentele- n.r.) să îmi văd de treaba mea că m-am găsit eu mai deștept, că nu am eu treabă cu pacientul. Păi bine, doamnă, am zis, pot să stau eu să văd cum omul moare?...", povestește bărbatul în cadrul unei emisiuni.

Imagini șocante de la un spital din Constanța! Pacienți infectați cu COVID-19 stau pe holuri, înveliți cu cearșafuri

Purtătorul de cuvânt SJU Constanța a declarat faptul că se va demara o anchetă în acest caz, pentru a se afla ce s-a întâmplat.

Citeste si: Scandal uriaș între medici din cauza pandemiei de COVID-19! A fost chemată la Colegiu Medicilor după ce a susținut că a vindecat pe toată lumea

”Se va demara o ancheta in acest caz, sunt imagini filmate in urma cu mai multe luni insa vom incerca sa aflam ce s-a intamplat. Totodată,  rugăm pacientii sau apartinatorii sa ne aduca de indata la cunostinta situatiile de acest gen pentru ca numai asa se poate verifica si se pot dispune masurile care se impun astfel incat sa nu se mai intample asemenea incidente” a explicat și purtătorul de cuvânt SJU Constanța.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum se simte Răzvan Botezatu după vaccinul împotriva COVID-19. Fostul prezentator TV a avut o serie de reacții adverse

Medicul din Bihor care susține că a vindecat bolnavii de COVID-19 după scheme proprii, cercetat de Colegiul Medicilor! „Este un derapaj profesional grav, ofensator”

Doctorița Flavia Groșan, criticată dur de alți medici, după ce a spus că a vindecat pacienții COVID-19 cu scheme proprii! „Trist că sunteţi pneumolog! Trist că suntem colegi!”

Declarații halucinante făcute de un medic din Bihor! Susține că a tratat peste o mie de cazuri de COVID-19 cu scheme proprii: „Câteva asistente eroine făceau cu ochiul...

Bomba momentului pe SCENA POLITICĂ! Marcel Ciolacu a făcut anunțul în direct: E momentul să…

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Viața actorului Constantin Codrescu depășește orice scenariu de film. Otrăvirea soției de propria mamă, dezvăluită într-un vis ciudat

Doctorița Flavia Groșan, criticată dur de alți medici, după ce a spus că a vindecat pacienții COVID-19 cu scheme proprii! „Trist că sunteţi pneumolog! Trist că suntem colegi!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies