Imagini șocante! Un bărbat fără o mână, umilit și bătut de polițiști! Vrea să își facă singur dreptate

Un tânăr fără o mână a fost umilit și bătut de polițiști. Se pare că bărbatul vrea să își facă singur dreptate.

Bărbat bătut
Autor: A.R.

In articol:

Bărbat bătut
Bărbat fără o mână, bătut de către polițiști. Sursă foto- spynews

Imagini șocante! Un bărbat fără o mână a fost umilit și bătut de către polițiști. Se pare că toată scena s-a întâmplat în Arad.

Citeste si: Marcel Vela, fotografie desprinsă din filme, menită să-i sperie pe interlopi. Ludovic Orban: „Nu trebuie să fiți doar cu ochii pe infractori, trebuie să fiți cu altceva pe ei”

Citeste si: Noi STENOGRAME cu amenințări la adresa lui Florin Salam: „S-ajung lângă Cristofor la cimitir, lângă el, în coșciug, dacă nu-mi iau mandat pentru Salam!”

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Emi Pian era mort și clanul Rinu sărbătorea! A invitat vreo 20 de persoane și a tăiat un porc la câteva ore de la înmormântarea interlopului! Imaginile care nu au apărut până acum! EXCLUSIV

Bărbat fără o mână, bătut de polițiști

„Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. Nimeni nu este mai presus de lege”,  zice Constituția României. Însă, se pare că anumiți polițiști nu țin cont de anumite aspecte. Un cerșător din Arad cu mâna dreaptă amputată a fost bătut de polițiști cu o seară în urmă, în plină stradă. 

Bărbatul a declarat faptul că a fost victima unor violențe din partea unor polițiști, însă nu s-a efectuat nicio anchetă, pentru a se afla cu exactitate cine se face vinovat pentru rănile provocate.

barbat batut arad
Bărbatul vrea să își facă singur dreptate

Cert este faptul că omul este plin de vânătăi pe tot spatele și aceste urme par ar fi lăsate de bâte sau chiar bastoane de cauciuc. Imaginile șocante cu bărbatul bătut au stârnit o adevărată revoltă în rândul oamenilor care au auzit de tragica poveste. 

Se pare că bărbatul din Arad susține că o să își facă singur dreptate și își va cumpăra un cuțit. În plus, acesta a mai adăugat faptul că nu are ce să piardă, în condițiile în care nu are nici casă și nici familie. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tatăl din Cluj care și-a ucis copilul de 8 ani, DISTRUS în pușcărie! Nu mai are liniște: „Își strigă fiul și...”

Noi detalii în cazul Emi Pian! Criminalul interlopului ar putea scăpa de pedeapsă

Marcel Vela, fotografie desprinsă din filme, menită să-i sperie pe interlopi. Ludovic Orban: „Nu trebuie să fiți doar cu ochii pe infractori, trebuie să fiți cu altceva pe ei”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Ludovic Orban e în stare de ȘOC! Lovitura a venit chiar de unde NU se aștepta

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies