Imagini șocante! Un bărbat fără o mână, umilit și bătut de polițiști! Vrea să își facă singur dreptate

Un tânăr fără o mână a fost umilit și bătut de polițiști. Se pare că bărbatul vrea să își facă singur dreptate.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Bărbat bătut
Bărbat fără o mână, bătut de către polițiști. Sursă foto- spynews


In articol:

Imagini șocante! Un bărbat fără o mână a fost umilit și bătut de către polițiști. Se pare că toată scena s-a întâmplat în Arad.

Citeste si: Marcel Vela, fotografie desprinsă din filme, menită să-i sperie pe interlopi. Ludovic Orban: „Nu trebuie să fiți doar cu ochii pe infractori, trebuie să fiți cu altceva pe ei”

Citeste si: Noi STENOGRAME cu amenințări la adresa lui Florin Salam: „S-ajung lângă Cristofor la cimitir, lângă el, în coșciug, dacă nu-mi iau mandat pentru Salam!”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Emi Pian era mort și clanul Rinu sărbătorea! A invitat vreo 20 de persoane și a tăiat un porc la câteva ore de la înmormântarea interlopului! Imaginile care nu au apărut până acum! EXCLUSIV

Bărbat fără o mână, bătut de polițiști

„Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. Nimeni nu este mai presus de lege”, zice Constituția României. Însă, se pare că anumiți polițiști nu țin cont de anumite aspecte. Un cerșător din Arad cu mâna dreaptă amputată a fost bătut de polițiști cu o seară în urmă, în plină stradă. 

Bărbatul a declarat faptul că a fost victima unor violențe din partea unor polițiști, însă nu s-a efectuat nicio anchetă, pentru a se afla cu exactitate cine se face vinovat pentru rănile provocate.

barbat batut arad
Bărbatul vrea să își facă singur dreptate

Cert este faptul că omul este plin de vânătăi pe tot spatele și aceste urme par ar fi lăsate de bâte sau chiar bastoane de cauciuc. Imaginile șocante cu bărbatul bătut au stârnit o adevărată revoltă în rândul oamenilor care au auzit de tragica poveste. 

Se pare că bărbatul din Arad susține că o să își facă singur dreptate și își va cumpăra un cuțit. În plus, acesta a mai adăugat faptul că nu are ce să piardă, în condițiile în care nu are nici casă și nici familie. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tatăl din Cluj care și-a ucis copilul de 8 ani, DISTRUS în pușcărie! Nu mai are liniște: „Își strigă fiul și...”

Noi detalii în cazul Emi Pian! Criminalul interlopului ar putea scăpa de pedeapsă

Marcel Vela, fotografie desprinsă din filme, menită să-i sperie pe interlopi. Ludovic Orban: „Nu trebuie să fiți doar cu ochii pe infractori, trebuie să fiți cu altceva pe ei”

Sfânta Maria 2020! Mesaje pe care le poți trimite pe 15 august prietenilor și apropiaților

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies