Imagini spectaculoase de la întâlnirea fiului Andreei Mantea cu tatăl său, Cristi Mitrea

Frumoasa prezentatoare TV, Andreea Mantea, s-a întors în România pentru două zile! Dar asta nu este tot: micuţul David, fiul ei, s-a întâlnit şi cu tatăl lui, Cristi Mitrea!

Autor: A.V.

Celebra prezentatoare TV, gazda emisiunii ”Puterea Dragostei”, Andreea Mantea, s-a întors în România pentru două zile! Iar motivul este unul demn de lăudat: fiului ei, micuţului David, i-a fost foarte dor de casă, de patul lui, de jucării, dar şi de cele două pisici!

Cu această ocazie, însă, tatăl lui David, cunoscutul luptător Cristi Mitrea, a avut o întâlnire foarte emoţionantă cu fiul lui, iar imaginile de senzaţie vorbesc de la sine! Micuţul David s-a bucurat enorm de clipele petrecute alături de tatăl

lui, ba chiar s-au distrat într-un cadru de poveste, de iarnă!

“Aşa arată fericirea mea! Să îmi văd puiul acasă, dormind fericit în patul lui, lângă jucăriile preferate! Acesta e universul meu perfect. Dorul de casă a fost mare!”, a declarat Andreea Mantea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Andreea Mantea se va întoarce după acest weekend în Turcia pentru filmările la show-ul matrimonial pe care îl prezintă la Kanal D, "Puterea Dragostei".

"Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă, că fericirea fiului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit.

Nu pot ca mamă să trăiesc aşa. Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul", povestea Andreea Mantea recent. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lovitură teribilă pentru Monica Gabor şi Irinel Columbeanu! Au avut pierderi de 20.000 de euro

Maria Ghiorghiu, anunţ devastator! Un cutremur mare se apropie, iar un politician va muri

Tragedie în Braşov! Un copil de 10 ani s-a spânzurat pentru că nu a vrut să meargă la şcoală

4 zodii fac compromisuri grave, ca să câștige bani sau să fie promovați. Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată

DOLIU MAJOR în România! Din păcate a decedat. Familia este distrusă

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Harry, distrus de Meghan.: ”Arată complet mizerabil”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies