Imagini spectaculoase de la întâlnirea fiului Andreei Mantea cu tatăl său, Cristi Mitrea

Frumoasa prezentatoare TV, Andreea Mantea, s-a întors în România pentru două zile! Dar asta nu este tot: micuţul David, fiul ei, s-a întâlnit şi cu tatăl lui, Cristi Mitrea!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Celebra prezentatoare TV, gazda emisiunii ”Puterea Dragostei”, Andreea Mantea, s-a întors în România pentru două zile! Iar motivul este unul demn de lăudat: fiului ei, micuţului David, i-a fost foarte dor de casă, de patul lui, de jucării, dar şi de cele două pisici!

Cu această ocazie, însă, tatăl lui David, cunoscutul luptător Cristi Mitrea, a avut o întâlnire foarte emoţionantă cu fiul lui, iar imaginile de senzaţie vorbesc de la sine! Micuţul David s-a bucurat enorm de clipele petrecute alături de tatăl

lui, ba chiar s-au distrat într-un cadru de poveste, de iarnă!

“Aşa arată fericirea mea! Să îmi văd puiul acasă, dormind fericit în patul lui, lângă jucăriile preferate! Acesta e universul meu perfect. Dorul de casă a fost mare!”, a declarat Andreea Mantea în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Andreea Mantea se va întoarce după acest weekend în Turcia pentru filmările la show-ul matrimonial pe care îl prezintă la Kanal D, "Puterea Dragostei".

"Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă, că fericirea fiului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit.

Nu pot ca mamă să trăiesc aşa. Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul", povestea Andreea Mantea recent. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lovitură teribilă pentru Monica Gabor şi Irinel Columbeanu! Au avut pierderi de 20.000 de euro

Maria Ghiorghiu, anunţ devastator! Un cutremur mare se apropie, iar un politician va muri

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

NU veți mai avea mașină! Adevărul despre planul uriaș al Europei

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Tulpina de coronavirus venită din Marea Britanie se extinde și în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies