Imagini surprinzatoare cu Andreea Raicu alaturi de un barbat misterios! Fosta prezentatoare a iesit la film cu un tanar si a zambit toata seara VIDEO EXCLUSIV

In urma cu doua seri, Andreea Raicu a iesit in oras, pentru a viziona un film, impreuna cu un tanar cu care nu s-a mai afisat pana acum.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Andreea Raicu, aparitie soc alaturi de un barbat! Fara a se mai ascunde de ochii curiosilor, fosta prezentatoare TV incearca sa isi traiasca viata relaxata alaturi de cine isi doreste si nu mai da nici explicatii!

Serile trecute, Andreea a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro alaturi de un barbat misterios intr-un centru comercial din zona Baneasa! Vedeta si tanarul se pregateau sa intre la film si nu se sinchiseau deloc de privirile aruncate de curiosii aflati prin preajma! (intra sa vezi ce haine si-a cumparat Andreea Raicu de Sarbatori)

Andreea Raicu, aparitie surprinzatoare alaturi de un barbat! Cum s-a imbracat la intalnire

Imbracata lejer, in pantaloni gri, largi, pana la glezna si cu turul lasat, t-shirt alb, asortat perfect cu adidasii in acelasi ton, si o geaca de fas neagra, Raicu era nemachiata si chiar arata foarte bine! In plus, nici nu tinea vreo dieta, asa cum fac alte dive, intrucat, pentru a viziona pelicula de la cinematograf mai cu atentie, ea si-a luat floricele si apa, in cantitati mari!

Apoi, impreuna cu tanarul, si el destul de relaxat, a intrat la film si, timp de doua ore s-au simtit foarte bine si au comentat despre tot felul de subiecte de… weekend!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate