Imagini tulburatoare cu femeia jandarm batuta in Piata Victoriei! A fost internata cu suspiciunea de fractura de coloana

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Jandarmeria Romana informeaza ca unul dintre jandarmii loviti de mai multi protestatari in Piata Victoriei este internat la Spitalul Floreasca din Capitala, cu suspiciunea de fractura la coloana coloana cervicala. Este vorba despre o femeie jandarm.
 
Femeia ce facea parte din fortele de ordine ale Jandarmeriei si care a fost lovita de mai multi protestatari a fost internata la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Floreasca, cu un traumatism - suspiciune de fractura la coloana cervicala, informeaza Jandarmeria Romana. Ea a fost prinsa in multime alaturi de un alt coleg jandarm, fiind loviti de mai multi protestatari. Alti protestatari au intervenit, insa, si au facut scut, pentru a-i apara pe cei doi jandarmi.
 

 

 
Jandarmii au intervenit in forta, vineri seara, cu gaze lacrimogene si tunuri de apa, in Piata Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflati in fata sediului Executivului.
 
Pana la acest moment, 247 de persoane prezente la mitingul din Piata Victoriei au avut nevoie de ingrijiri medicale, intre care noua jandarmi. Dintre persoanele asistate, 16 au fost transportate la spital, patru fiind jandarmi.
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate