Imagini tulburătoare cu Zina Dumitrescu! Prima apariție a "Mamei Zina" după ce s-a aflat de problemele grave de sănătate

Zina Dumitrescu, celebra creatoare de modă care a lansat modele devenite cunoscute în România, a apărut prima oară public după ce s-a aflat de problemele de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Zina Dumitrescu a acceptat să apară într-un interviu realizat de Oana Turcu. 

Vedeta TV a publicat și câteva imagini cu "Mama Zina" pe contul ei de Facebook. Imaginile sunt tulburătoare.

"Aș face tot ce am făcut pentru că nu regret nimic", i-a mărturisit Zina Dumitrescu Oanei Turcu.

fara descriere

 "Starea ei este din ce în ce mai gravă"  

 Ion Casian, bărbatul care are grijă de celebra creatoare de modă la azilul în care locuiește în prezent Zina Dumitrescu, a mărturisit recent pentru Wowbiz.ro că "Mama Zina" se simte tot mai rău în ultima perioadă.

”Nu pot să spun prea multe. Dar pot să vă spun că starea ei este din ce în ce mai gravă. Adică, pe zi ce trece se înrăutățește. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla cu ea, dar merge din rău în mai rău. Noi facem tot ce putem pentru ea, îi mai punem o perfuzie, îi mai chemăm Salvarea, mai merge la spital, o aducem înapoi, dar... nu știm ce va fi. Din păcate, lucrurile se înrăutățesc rapid pentru ea... Noi sperăm să fie mai bine, dar e doar speranța...”, a spus, în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro, Ion Casian.

”Nu prea mai avem noi ce să îi facem, în afară de a o îngriji în fiecare secundă, o veghem tot timpul. Din păcate, vârsta ei nu îi mai permite, din ceea ce văd, nicio îmbunătățire a stării de sănătate, măcar o stagnare, ci  duce din ce în ce mai jos...”, ne-a mai dezvăluit bărbatul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate