Imagini tulburătoare! O româncă din Italia o bătea pe bătrâna de 95 de ani pe care o avea în grijă. Totul a fost filmat VIDEO

Anișoara Sîngeap a ajuns oe mâinile autorităților după ce a fist filmată în timp ce bătea o bătrână de 95 de ani de care ar fi trebuit să aibă grijă. VIDEO

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O româncă din Italia a fost condamnată la patru ani de închisoare, după ce a ieșit la iveală că o bătea pe bătrâna la care lucra. Femeia era angajată să aibă grijă de o pensionară, dar îi făcea acesteia zile fripte cu umilințele la care o supunea.

Anișoara Sîngeap, în vârstă de 56 de ani, a fost filmată în timp ce o lovea în mod repetat de bătrâna de 95 de ani, în casa ei din Cava de’ Tirreni, o localitate din zona sudică a Italiei.

Citeste si: Adrian “Beleaua” Corduneanu a făcut flotări lângă bradul de Crăciun şi genuflexiuni cu copiii în spate: „Plin de sarmale, salată, carne şi prăjituri” VIDEO

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă şi-a cerut iubita de soţie sub bradul de Crăciun! Vezi cum arată inelul de logodnă pe care Nicu i l-a oferit lui Emi!

Citeste si: Anunț cutremurător făcut de MAI în zi de sărbătoare: "44 de accidente, 19 persoane decedate și 33 grav rănite..."

fara descriere

Cum a ieșit la iveală ce făcea românca

Un vecin de-ai bătrânei a auzit zgomote ciudate din casa ei și a mers la carabinieri. A povestit că uneori aude țipete și gemete și că se teme că italianca era victima unor abuzuri.

Procuratura a dispus instalarea unor camere de luat vederi, iar Anișoara Sîngeap a fost filmată în timp ce o bătea pe bătrână. Românca a fost în acuzată de maltratare și vătămare corporală și a primit o condamnare de patru ani de închisoare cu executare.

fara descriere

„Rezultatele obținute de Procuratută au arătat, încă din primele etape ale anchetei, că victima, ale cărei facultăți cognitive reduse nu i-au permis să povestească incidentul membrilor ei de familie, a fost în permanență supusă unor maltratări din partea îngrijitoarei sale coabitante, constând în insulte, amenințări și bătăi provocate cu mâinile goale sau cu ajutorul unor obiecte”, se arată în rechizitoriu, relatează rotalianul.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate