Imagini XXX cu Larisa de la Puterea Dragostei! A pozat complet goală pentru a-și atrage clienții la videochat

Larisa de la Puterea Dragostei a pozat complet goală pentru a-și atrage clienții. A recunoscut că s-a apucat din nou de videochat, iar imaginile au ieșit la iveală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Larisa de la Puterea Dragostei nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că s-a apucat de videochat într-un moment în care avea nevoie de bani. A reușit să-și deschidă o afacere cu sumele câștigate, dar și să ducă o viață la care multe fete de vârsta ei doar visează. Deși multe persoane au criticat-o după ce a vorbit deschis despre ocupația ei, blondina nu s-a lăsat influențată de părerile celor din jur.

fara descriere

Larisa s-a apucat de videochat din nou

Larisa a discutat cu Adrian, iubitul pe care l-a cunoscut în casa Puterea Dragostei, și a decis să se apuce din nou de videochat. Tânăra are planuri mari de viitor și nu vrea să lase banii să fie un impediment.

„Am vrut să fac videochat glamour! Nu pun accentul pe nuditate, ci se bazează pe interacțiunea cu membri, pe relațiile interumane pe care le legi, pe termen lung, cu aceștia. Stăm de vorba ore în șir, povestim câte în luna și în stele (de obicei citesc foarte mult și asta mă ajută să pot discuta pe aproape orice temă), iar la final... mă bucur de venituri la care altele nici nu visează. Iar acest tip de interacțiune mie mi se potrivește de minune...

Sunt multe modele care ajung să câștige 10.000 de dolari în 10 ture. Este foarte multă muncă, însă eu sunt o persoană ambițioasă și sunt dispusă să muncesc mult pentru a-mi atinge obiectivele. Mi se pare mult mai corect să lucrez la videochat și să îmi pot îndeplini toate dorințele! Am planuri mari: încă un apartament, vreau să îmi schimb mașina, îmi place enorm de mult să călătoresc, iar fără muncă nu le pot duce la bun sfârșit!”, ne-a spus Larisa de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate