Imaginile care îți vor rupe inima! Un tată își cară fiul în spate, în timp ce muncește. Soția a murit de curând

Un copil înseamnă o bucurie imensă pentru orice familie, însă și o mare responsabilitate.

Imaginile care îți vor rupe inima! Un tată își cară fiul în spate, în timp ce muncește
Autor: Ioana Stan

In articol:

Bucuria adusă de venirea pe lume a fiului lor a fost umbrită de moartea mamei. Un copil de nici doi ani a rămas doar în grija tatălui, după ce mama s-a stins din viață.

Imaginea durerii: își cară fiul în spate, în timp ce muncește din greu

Cazul a fost intens distribuit pe rețelele de socializare și așa a ajuns cunoscută povestea lor. Un tată și fiul lui, din Vietnam, trebuie să facă imposibilul pentru a trăi.

Citeste si: Copilărie răpită! O mamă din Neamț își ținea cei trei copii înfometați, îi bătea și îi batjocorea! Fiul cel mare n-a mai suportat și a povestit torturile la care erau supuși

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

În multe familii și din mai multe motive, un singur părinte ajunge să-și asume rolul și de tată și de mamă. În cazul acestui bărbat, el a trebuit să depășească moartea soției sale pentru a-și împăca munca cu îndatoririle sale de tată. Modul în care a reușit să facă acest lucru a sensibilizat mulți oameni: își poartă fiul său în spate în timp ce muncește din greu.

Bebeluș cărat la muncă, după ce mama a murit

Bărbatul a rămas văduv după ce soția sa a avut un accident și a trebuit să depășească durerea pierderii pentru a avea grijă de fiul său și de muncă. Singur, cu facturi de plătit și gândindu-se la viitorul copilului, a ajuns să-și ducă fiul la muncă și să-l fixeze pe spate, ca și când ar purta un rucsac, în timp ce face o muncă grea precum încărcarea unui camion cu saci de ciment, relatează notisul.com.br.

Citeste si: O tânără de 16 ani a născut singură, apoi a ascuns bebelușul într-o pungă, de frica tatălui. Pruncul a fost găsit asfixiat

Fotografiile au atins mulți oameni de pe rețelele de socializare. Însă mulți alții au fost, de asemenea, îngrijorați și au comentat cât de dăunător poate fi acest tip de expunere pentru copii, deoarece există factori de risc precum soarele intens și reziduurile de ciment care pot dăuna sănătății copilului.

Copilul, deși îmbrăcat doar cu un body, nu poartă nimic pe cap care să-l protejeze de razele soarelui. De asemenea, mulți se întreabă dacă tatăl își poate permite pauze așa încât să hidrateze și să hrănească micuțul corespuncător.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O mamă și-a ucis gemenii dintr-un motiv șocant. Bebelușii aveau doar șase săptămâni

Coronavirus la copii, ușor de confundat. Avertismentul unui medic pentru părinți

Fostă gimnastă și-a aruncat bebelușul la gunoi. Motivul șocant pentru care a recurs la acest gest

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

BOMBĂ URIAȘĂ! Cei care s-au vaccinat împotriva COVID-19 NU AU VOIE să DONEZE sânge

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies