IMAGINILE DURERII! Catalin Botezatu, în lacrimi! ”Mă duc să o văd pe Mama Zina și... sper să nu fie pentru ultima oară”! Video exclusiv

Cătălin Botezatu este devastat de starea de sănătate precară a Zinei Dumitrescu!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Momentele dificile prin care trece Zina Dumitrescu i-a afectat pe toți apropiații vedetei modei românești! Cătălin Botezatu de pildă, omul considerat de Mama Zina adevăratul ei fiu, nu poate să își mai stăpânească lacrimile când vorbeste despre ea.

Citeste si: Anunț devastator după ce Zina Dumitrescu a ajuns de urgență la spital: „Fiul ei a ajuns mult prea târziu”

Designerul nu poate concepe că Zina Dumitrescu este extrem de bolnavă, cu organismul slăbit și afectat, chiar în ultimul stadiu de degradare, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile făcute de Ion Cassian, directorul azilului în care a stat femeia în ultimii șapte ani! ”Nu mai vrea să lupte pentru viața ei! Ne-a spus să o lăsăm să moară”, au fost cuvintele șefului stabilimentului pentru bătrâni!

Citeste si: Zina Dumitrescu, grav bolnavă! ”Ne așteptăm la orice”

Citeste si: Drama celebrului cântăreț căruia i-a ars casa din temelii! ”Sunt disperat! Totul s-a făcut scrum, nu mai am nimic! Am ajuns în stradă!” Avem imaginile groazei

fara descriere

Cătălin Botezatu este terminat de durere! ”E tragic ce i se întâmplă”

Afectat, Bote a a vorbit, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, despre sentimentele care îl încearcă în aceste momente. E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos. Pe undeva, am și foarte multe remușcări pentru că, în ultima perioadă, datorită filmărilor, de la ”Bravo, ai stil”, care se întind pe 13-14 ore pe zi, nu am avut cum să mă duc să o văd. În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună  cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă”, a spus, cu tristețe, creatorul de modă.

Cătălin Botezatu este terminat de durere, mai ales că trăiește și cu regretul că nu o poate vizita pe Zina Dumitrescu în aceste zile. ”Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și...sper să nu fie pentru ultima oară, a spus designerul.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate