Imaginile pe care Adi Minune nu vrea sa le vada! Ce face frumoasa Carmen, la plaja, cu iubitul VIDEO EXCLUSIV

Carmen, frumoasa fiica a lui Adi Minune, pare sa fie genul de tanara care, alaturi de iubitul ei, vrea sa isi traiasca viata la maximum. Si, de altfel, asa si face cand ajunge la malul marii, pe plajele de lux de prin Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Etaland un trup perfect, cu rotunjimi pentru care fete de varsta ei care viseaza sa devina fotomodele ar fi in stare sa faca si crima, Carmen Minune s-a distrat la maximum pe plaja.

Si, evident, ca sa isi intre in mana, s-a imbarbatat putin. Cu, asa cum era de asteptat la respectiva plaja de fite, un pahar de sampanie de lux. Doar ca, fiind soarele arzator, iar caldura mare, setea a fost pe masura, asa ca frumoasa fiica a lui Adi Minune a golit cat s-a putut de repede respectiva cupa de licoare fina.

Apoi, zambitoare, Carmen, dupa ce i-a mai aruncat o privire galesa iubitului ei, regizorul Bogdan Daragiu si si-a strigat niste amici de prin preajma, s-a apucat sa se plimbe. Iar efectul, cu siguranta, a fost unul de zile mari, pentru ca fiica lui Adi Minune purta un costum de baie rosu, din doua bucati, care ii punea in evidenta corpul. Iar plimbarile pe care le facea in jurul sezlongului, felul in care se apleca pentru a-si lua telefonul si pentru a-si mai face o poza, doua, pentru ca interesul fanilor de pe conturile ei de socializare sa nu scada, sunt memorabile si au atras atentia tutror celor din jur, barbatii fiind, cu siguranta, invidiosi pe norocul iubitului tinerei artiste.

 

Intr-un final insa, sesizand ca privirile barbatilor din jur par sa se fixeze asupra ei, mai ales in “zonele sensibile”, Carmen a decis sa nu le mai dea subiect de… gandit, si a imbracat un halat de plaja, negru, transparent, dar suficient totusi pentru a mai ascunde din ceea ce nu reusea sa o faca costumul de baie ales pentru acea zi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: