Imaginile pe care Andreea de la Puterea Dragostei le vrea șterse pe internet! Acum câțiva ani, blonda era de nerecunoscut

Pe internet au apărut imagini cu Andreea de la Puterea Dragostei, de acum câșiva ani. Blondina care a fosrt la un pas de a se cupla cu Livian era de nerecunoscut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai sexy concurente din acest sezon. Frumoasa blondină are 30 de ani și este asistent medical. Speră ca în emisiune să găsească un bărbat alături de care să aibă o relație frumoasă și o familie fericită.

Aparițiile din emisiune ale Andreei, dar și imaginile pe care ea le publică pe rețelele de socializare, demonstreaza că blondina este o femei sigură pe ea și conștientă de atuurile fizice pe care le are, fiind și una dintre cele mai mature concurente ale acestui sezon.

fara descriere

Puterea Dragostei: Acum câțiva ani, Andreea era de nerecunoscut

Fanii emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D au găsit fotografii din trecutul Andreei, pe care blonda le-ar vrea, cu siguranță, șterse de pe internet. Acum câțiva ani, ea era de nrecunoscut și avea un stil vestimentar complet diferit de ceea ce se vede astăzi la televizor.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate