Vedete

Impacare de senzatie in showbizul romanesc! Oana Roman a stat in sfarsit la aceeasi masa cu femeia care a despartit-o de Cornel

Gabriela Cristea le-a invitat la petrecerea de un an a fetitei sale pe fiica fostului premier Petre Roman si pe sotia lui…Pasat!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Dupa ani intregi in care nu si-au vorbit, ba chiar si-au aruncat indirect si cuvinte dure, Oana Roman si Bianca, sotia lui Cornel Pasat, au dat nas in nas la un eveniment monden!

Oana Roman a fost timp de sapte ani iubita lui Cornel Pasat! Relatia lor, un pic atipica la vremea respectiva, intrucat vedeta era fata de prim-ministru, iar el un stripper, a starnit multe controverse si a generat numeroase discutii in contradictoriu! (citeste si mesajul emotionant al Oanei Roman pentru sotul ei, Marius Elisei)

Cu toate acestea, in mod surprinzator, in loc sa se ajunga la o nunta, asa cum se astepta toata lumea, cei doi s-au despartit fulgerator si cu un scandal urias, in care, asa cum era normal, a fost implicata si o femeie, Bianca, pe atunci o frumoasa balerina, o prietena a cuplului!

“Bianca este o fata care a fost prietena noastra, prezenta in casa mea si a noastra timp de doi ani aproape in fiecare zi. A luat parte la toate evenimentele noastre, a fost la parintii mei acasa”, a spus Oana cativa ani mai tarziu, in momentul in care a fost intrebata de separarea de Pasat, lasand sa se inteleaga ca actuala sotie a stripper-ului s-ar fi bagat in viata lor. Mai mult, fosta prezentatoare a plusat si a mers pe ideea ca, pe atunci, barbatul si-ar fi dorit o familie, un copil, si ea nu era pregatita pentru acest pas.

Afirmatiile Oanei Roman nu au ramas fara urmari, caci, Pasat a tinut sa riposteze. “Motivul despartirii nu a fost legat de faptul ca eu mi-am dorit o familie sau a intervenit  intre noi Bianca, actuala mea sotie! Nu, Oana stie foarte bine de ce ne-am separat atunci. In sapte ani de relatie, cat am avut noi, s-au acumulat multe si, pur si simplu, la un moment dat, totul se consumase intre noi! Nu vreau sa mai dezgrop mortii dupa atata timp, mi se pare absurd si fara sens. Insa, atat vreau sa spun, odata cu trecerea timpului, oamenii mai uita anumite lucruri si le interpreteaza cum vor ei in functie, probabil, de datele actuale ale problemelor lor! In fine, cand fiecare a luat-o pe drumul lui, la finalul prieteniei noastre, atat eu, cat si Oana nu am vorbit deloc despre asemenea povesti”, a declarat Cornel Pasat, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Oana Roman s-a impacat cu sotia lui Cornel Pasat! Cum s-a intamplat totul

Dupa declaratiile dure de ambele parti, cei trei au preferat sa se ignore o buna perioada de vreme. Intre timp, in aceasta vara, Cornel a si devenit tatic, iar Oana, se stie, are si ea o fetita frumoasa foc cu Marius Elisei, asa ca, fiecare dintre protagonisti nu ar mai avea motive de suparare sau de ranchiuna! Mai mult, chiar au lasat totul in trecut si au revenit la sentimente mai bune.

Drept dovada, Oana Roman s-a impacat cu sotia lui Cornel Pasat sau cel putin nu mai au nimic de impartit dupa ultima lor intalnire! Totul s-a petrecut duminica, la turta fetitei Gabriela Cristea, acolo unde au fost prezenti atat fiica lui Petre Roman, cat si sotii Pasat, alaturi de copiii lor! Cei trei au stat la aceeasi masa campeneasca, s-au salutat si s-au comportat extrem de civilizat, spre marea uimire a tuturor celor prezenti la fata locului si care le stiau povestea!

Galerie foto