Impresionant! Gestul lui Lewis Hamilton pentru un băiețel bolnav de cancer în fază terminală! Îți vor da lacrimile când vei vedea ce cadou i-a făcut

Lewis Hamilton (34 de ani) i-a făcut un cadou superb unui băiețel bolnav de cancer, aflat în fază terminală.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Copilul îi scrisese lui Lewis Hamilton, idolul său, înainte de Marele Premiu al Spaniei, urându-i succes. Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Spaniei, dedicându-i victoria micuțului. Acesta l-a urmărit pe Hamilton în timp ce îi dedica victoria la TV.

Ceea ce a urmat a fost cu adevărat impresionant. Împreună cu colegii săi de la Mercedes McLaren, Lewis Hamilton i-a făcut băiețelului un cadou uluitor: cel mic s-a trezit acasă cu un monopost de Formula 1 și cu premiul câștigat de Lewis Hamilton la Barcelona.

„Am primit un mesaj nemaipomenit de la acest puști pe nume Harry, care a devenit îngerul meu. Dimineață, când m-am trezit, aveam o stare de incertidudine, gândidu-mă la cum va decurge cursa, dar apoi am citit mesajul și m-am simțit mult mai încrezător. Aveam nevoie de ceva care să mă inspire și mesajul lui Harry a venit la fix. I-am dedicat victoria lui și am hotărât, împreună cu echipa mea, să încercăm să facem ceva special pentru el”, a declarat Lewis Hamilton. 

fara descriere

„Salut, Lewis! Îți doresc să câștigi Marele Premiu al Spaniei. Adio!”, a fost mesajul micuțului Harry pentru Lewis Hamilton, potrivit Daily Mail. Harry Shaw are 5 ani și suferă de o formă rară de cancer osos. Medicii i-au mai dat acestuia numai o săptămână de trăit.   

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate