kanald.ro
Stiri
Impresioneaza-ti invitatii cu cel mai bun stufat de pui! Reteta asta n-o sa te dezamageasca!
Daca vrei sa fii o gazda perfecta, pregateste-le invitatilor stufat de pui.
1 kg pulpe de pui – superioare, 4 legaturi ceapa verde, 3 legaturi usturoi verde, 50 ml ulei , 3 linguri pasta de tomate, 100 ml supa de pui, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare
Carnea se caleste (pe ambele parti ) cateva minute intr-o tigaie adanca .
Peste carne adaugam ceapa verde si usturoiul , taiate bastonase de cca 2-3 cm.
Amestecam usor apoi adaugam supa de pui iar dupa primul clocot acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min.
Se adauga pasta de tomate si se mai lasa sa fierba inca 5-8 min (vasul acoperit).
Se potriveste de sare , piper si se mai lasa sa fiarba 2-3 min (vasul neacoperit).
Se serveste cald alaturi de un pahar cu vin alb.