Imprumuturi rapide la doar un telefon distanta: AmanetAuto.ro

Te gandesti serios la un imprumut nebancar si nu ai la cine sa apelezi? Poti cere ajutor, cu incredere, la AmanetAuto.ro, care iti poate oferi pana la 75% din valoarea masinii, la pretul pietei. Suma imprumutata difera in functie de marca masinii, de aspectul si de anul de fabricatie. Dupa ce semnezi contractul si plasezi masina intr-unul din parcurile auto ale AmanetAuto.ro, primesti banii pe loc.

Autor: T.S.
 
In ziua de astazi, firmele de amanet auto te pot ajuta atunci cand te afli in incurcatura financiara. Actele necesare obtinerii acestui tip de credit sunt extrem de usor de procurat, asa ca vei primi banii fara batai de cap. Ba chiar ti se ofera si o perioada de gratie de 14 zile.
 
In general, perioada contractuala este de 30 de zile, iar in acest caz comisionul este zero.
Daca perioada imprumutului este mai mare de 30 de zile, comisionul este fix: 4.9% pe luna, la valori mai mari de 20.000 lei. In functie de caz, se poate obtine un contract personalizat, cu comision de 0,3% pe zi, negociabil, pe o durata de 30 de zile. 
 
Creditul obtinut la AmanetAuto.ro, din Bucuresti, poate fi restituit inainte ca termenul sa expire, dar nu mai devreme de 14 zile, iar comisionul aferent va fi calculat la zi si incasat doar pe perioada imprumutata. In cazul in care doresti sa maresti perioada contractuala, peste cele 30 de zile, este nevoie sa achiti comisionul pentru extindere si sa faci integral plata aferenta contractului. Ai posibilitatea ca, in cazul neprezentarii la sediul firmei, atunci cand cele 30 de zile expira, sa fii pasuit automat cu inca 14 zile, cu aceeasi dobanda si fara costuri suplimentare.
 
Care este suma pe care o poti imprumuta de la AmanetAuto.ro?
 
In momentul in care semnezi un contract de credit cu garantie auto, apeland la AmanetAuto.ro, suma imprumutata depinde de anii de fabricatie a autovehiculelor, dar si de marca si starea lor:
 
– masinile fabricate in 2018- pana la 75%
– masinile fabricate in 2017- pana la 70%
– masinile fabricate in 2016- pana la 65%
– masinile fabricate pana in anul 2012 -  intre 50 si 60%
 
Daca esti posesorul
unui autoturism de epoca, fabricat intre anii 1900 si 2000, poti obtine si cu acesta un credit de la AmanetAuto.ro. Poti contracta un imprumut rapid prin serviciul de tip amanet, cu posibilitatea de a garanta si cu o gama larga de camioane, dube, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere, utilaje pentru constructii si agricultura, dar si cu diverse ambarcatiuni: skijet-uri, barci, iahturi, vapoare, vaporase.
 
Cu ce acte poti obtine creditul rapid?
 
Daca esti persoana fizica, tot ce ai nevoie pentru a obtine creditul de la AmanetAuto.ro
este cartea de identitate a ta si a masinii, impreuna cu talonul. Daca reprezinti o firma, atunci ai nevoie de aceleasi acte, plus Certificatul Unic de Inregistrare (CUI), actul constitutiv si stampila firmei. Simplu si eficient!
 
Returnarea autovehiculului se face dupa achitarea contractului in totalitate. Daca exista imposibilitatea de a face acest lucru, ai acces la acesta cu posibili clienti pentru vanzare. Mai multe detalii despre aceasta forma de creditare extrem de avantajoasa vei obtine sunand la numarul 0723.444.200.
Un consultant financiar AmanetAuto.ro te va ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Tatu, transformare spectaculoasă după ce a slăbit 20 de kilograme! A ajuns să pozeze în rol de fotomodel!

Ce se întâmplă în aceste momente cu poliţistul rănit cu o sabie, de către un interlop! Anunţul făcut de reprezentanţii Poliţiei Române

Accident grav în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent. A fost activat Planul Roșu de Intervenție | VIDEO

Dana Criminala și Leo de la Strehaia au luat o decizie importantă. Cei doi sunt pe cale să facă o mutare strategică

VIDEO - Miruna Pascu a încercat să scape din arest jucând rolul victimei. Femeia va rămâne în arest preventiv: „Nu este o familie putred de bogată cum s-a spus, a fost dată...

„Cred că o să-i fac și ei o plângere penală. Vrea detalii despre mine, vrea să îmi ia copiii întreabă oamenii despre mine, mă agasează.” Dana Roba a mărturisit cine este...

"Acum văd cum karma lucrează. Doriane ești la fel de țepar ca Donca, doar că tu ca personaj faci mai mult rău copiilor". Dorian Popa, pus la zid! Ce a făcut și de ce...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies